HÍRHATÁR ONLINE - Amit a “B” kategóriás sofőr állásról tudni érdemes

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2023.09.24.
 Vasárnap
Ma Gellért napja van.
Holnap Eufrozina napja lesz.
   EUR árfolyam
   386,71 Ft
   CHF árfolyam
   400,81 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2023. 06. 20. 18:20     


Amit a “B” kategóriás sofőr állásról tudni érdemes
A “B” kategóriás sofőr állás egy meglehetősen kedvelt foglalkozás azok körében, akik szeretnek és akik tudnak is vezetni, illetve akik el tudják képzelni, hogy a vezetés ne csak egy kedvtelés, hanem munka is legyen számukra.

Ez a pozíció rugalmas munkavégzést tesz lehetővé, az átlagosnál nagyobb fizetésre is számíthatunk, és ha ez még nem lenne elég, nemcsak teljes állásban tudjuk végezni, hanem részmunkaidőben is. 

 

Miért nem érdemes vacillálni a jelentkezésen?

 

Amennyiben ebben a munkakörben kívánunk elhelyezkedni, akkor érdemes körülnézni a székesfehérvárállás.hu oldalon, a szimpatikusnak vélt hirdetésekre pedig azonnal leadni a jelentkezésünket.

 

Népszerű részmunkaidős munka a b kategóriás sofőr állás, ugyanis a frissen közzétett álláshirdetések rövid időn belül el is tűnnek az oldalról. Ez azt jelenti, hogy a nagy érdeklődés és a temérdek beérkezett önéletrajz miatt nincs szükség további jelentkezőkre.

 

Legyünk tehát résen, és ha megtetszik egy állás, akkor ne gondolkodjunk sokat!

 

Milyen feladatok várnak ránk ebben a pozícióban?

 

Mint ahogy a pozíció megnevezésében is benne van, ehhez a munkakörhöz “B” kategóriás jogosítvány szükséges, ami azt jelenti, hogy személygépkocsit kell vezetni annak érdekében, hogy csomagokat vagy pedig személyeket eljuttassunk a kívánt célállomásra.

 

Az állás tehát fuvarok lebonyolítását jelenti belföldön vagy külföldön. Amennyiben nem részmunkaidős állásra jelentkezünk, akkor számolnunk kell azzal - különösen a nemzetközi fuvarok esetében -, hogy napokig vagy akár hetekig is távol kell maradnunk az otthonunkról. Ha hosszabb turnusokban kell dolgozni, akkor az autó hálófülkéjében tudunk aludni. 

 

Milyen elvárásoknak kell megfelelnünk?

 

Bizonyára nem mondunk újdonságot azzal, hogy a “B” kategóriás jogosítvány megléte nélkül teljesen felesleges jelentkeznünk, hiszen ez egy alapkövetelmény. Ugyanakkor az is lényeges, hogy rendelkezzünk autóvezetői tapasztalattal, jó legyen a tájékozódási képességünk, gond nélkül tudjuk használni a GPS-t, és képesek legyünk órákon keresztül a vezetésre koncentrálni.

 

Mi számít előnynek?

 

Sok esetben jó pontnak számít, ha “B+E” kategóriás jogosítványunk is van, illetve az is előnynek számít, ha tapasztaltak vagyunk a fuvarozásban, és jó kommunikációs képességekkel is rendelkezünk. 

 

Bár a pakolás, rakodás nem feltétlenül tartozik bele a munkakörbe, de általában jó néven veszik a munkáltatók, ha jó fizikummal és megfelelő állóképességgel rendelkezünk, alkalomadtán ugyanis szükség lehet arra, hogy besegítsünk.

 

Ezek tehát azok a tudnivalók, amikkel jó, ha tisztában vagyunk, ha “B” kategóriás sofőr munkakörben képzeljük el magunkat a jövőben. Szerencsére minden szükséges végzettségre, tudásra, illetve készségre szert tehetünk, amire szükség van ennek a pozíciónak a sikeres betöltéséhez. 


További hírek

  Milyen a tökéletes őszi dekoráció?
2023. 09. 23. 13:54 kecskemeti-hirhatar.hu
  A kényelmetlen cipő nem csak rövid távon ártalmas!
2023. 09. 23. 13:52 kecskemeti-hirhatar.hu
  Mivel tehetjük hangulatosabbá otthonunkat?
2023. 09. 23. 13:41 13keruleti-hirhatar.hu
  A födém szakszerű szigetelése – így csináld jól!
2023. 09. 23. 13:26 pestmegyei-hirhatar.hu
  Elrajtolt az Európai Bordalfesztivál
2023. 09. 22. 18:00 pecsi-hirhatar.hu
  Hogyan válasszuk ki a megfelelő nyílászárót?
2023. 09. 21. 13:36 hirhatar.hu
  Reneszánszát éli a pilates
2023. 09. 21. 13:36 hirhatar.hu
  Mit tud nyújtani egy modern zuhanyfüggöny?
2023. 09. 21. 13:36 hirhatar.hu
  Hogyan teheted hatékonyabbá céged belső kommunikációját?
2023. 09. 21. 13:36 hirhatar.hu
  Anthuriumok: miért érdemes szobanövényként tartani őket?
2023. 09. 21. 13:36 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport