HÍRHATÁR ONLINE - Azt írta az újság...

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2021.09.25.
 Szombat
Ma Eufrozina napja van.
Holnap Jusztina napja lesz.
   EUR árfolyam
   356,68 Ft
   CHF árfolyam
   328,88 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2021. 06. 11. 19:25     


Azt írta az újság...
Mondják, hogy a világ legjobb covid védekezése a miénk, emiatt 30 ezer ember meghalt, 20 ezer beteget kidobtak a kórházakból, 150 ezer ember nem kapta meg a szükséges belgyógyászati, vagy daganatos kezeléseit, és gyakorlatilag megszűnt a szakellátás.

Mondják, hogy megvédik a közvagyont, de ezt haverok cégeibe és alapítványokba lopják ki.

 

Mondják, hogy modernizálják a közlekedést, ezért a vasúti, közúti, teherforgalmi, valamint a busz, villamos, HÉV beruházásokat tízszeres áron a baráti vállalkozások hajtják végre.

 

Mondják, hogy ellenségei a multiknak, ezért adókedvezményeket adnak nekik, elnézik, hogy a beszállítói hálózatokkal hiteleztetik az áruforgalmat és gyakran beszerzési ár alatt értékesítenek fontos árucikkeket, amikkel a kiskereskedelmi szektort halálra ítélik.

 

Mondják rendbe teszik az Egészségügyet, így 550 körzetben nincs orvos, 450 körzetben nincs gyermekorvos, 3 év alatt 12 ezren hagyták el a pályát, és a covid alatt 5000 mondtak fel az új társasági szerződés orosz mintájú rendszere miatt.

 

Mondják rendbe rakják az oktatást, így az iskolák felét a KLIK kezeli, ami évente 50 milliárdos veszteséggel üzemel, ami összerombolta a tankönyvpiacot, fasiszta eszméket engedett a tananyagba, orbánt tankönyvi anyaggá tette, miközben az iskolák másik felét - négyszeres állami támogatással - odaadták az egyházaknak, ahol vallási dogmákkal tömik a sérülékeny korban lévő gyerekeket, tagadják a tudományos eredményeket.

 

Azt mondták, hogy csökkentik a rezsit, de az energiahordozók nemzetközi árcsökkenésének 80%-át egyszerűen odaadták a Fidesz üzleti köreinek.

 

Utálják a migránsokat, de bárkinek aki fizet - legyen az terrorista, maffiózó, bujkáló diktátor - pénzért engedik a beutazást és magyar állampolgárságot adnak, mindezt úgy, hogy a letelepedési kötvények bevételeit off shore cégek révén kiveszik, majd a kötvények visszafizetésekor a magyar állam, a magyar emberek pénzét, az adót adják vissza a kötvénytulajdonosoknak. Az így nyert eddig több, mint 300 milliárd forintnyi bevétel után nem is fizetnek adót.

 

A keresztényi közerkölcsöt hirdető, a melegek meghurcolását előíró, a nők egyenjogúsítását félremagyarázó, a családjogokat a középkori értékrendre beállító alkotmányt egy szakállas, fideszes, meleg férfi írta, akit egy homokos buliban kábítószerrel fogtak el, menekülés közben, majd a kábítószer ügyet eltusolták, adtak neki 20 millió forint végkielégítést és ma is vígan éli életét.

 

Azt mondják a gyerekek a jövő, de lassan minden héten lebukik egy-egy pedofil fideszes, akinek keresztényi lelkéhez azt kell, hogy bántalmazott, szexuálisan kizsákmányolt gyerekek videóit nézegetve verje ki a farkát, miközben a szomszéd szobában alszanak a saját gyerekei.

 

Azt mondják a gazdaságvédelmi intézkedéseik miatt megúsztuk a covid válságot, mégis úgy tűnt el hatezer milliárd forint, hogy a vállalkozók gyakorlatilag nem kaptak semmilyen segítséget, félmillióan elvesztették a munkájukat, jelenleg Európa legmagasabb inflációja van nálunk, de azért a TV nyilvánossága előtt felvett Magyarország több ezermilliárd forint hitelt.

 

A fideszesek azt mondják magukról, hogy a leggerincesebb emberek, de miközben meghalt több tízezer ember, minden idők egyik legundorítóbb bűncselekményeként 300 milliárdért, 5-10 szeres áron vettek olyan lélegeztetőgépeket haveri cégeken keresztül, amik többsége alkalmatlan erre a feladatra.

 

Azt mondják, hogy jólét van, hiszen tele a bevásárlóközpont, mindig mindenki vásárol, mindenkinek félmilliós fizetése van, mindenki otthon őrizget 16 millió forintot, az ország dúskál a javakban, miközben félmillióan élnek a létminimum alatt és az öregségi járadék összege 28 800 forint.

 

Azt mondják, itt a holnap, az új remény, már volt megújulás, elrugaszkodás és felemelkedés éve, mégis valahogy a barátok és a családtagok cégei nőnek egyre nagyobbra. Magánkézbe került a Balaton, a Velencei tó, Tokaj, a Fertő tó, a magyar földek nyolcvan százaléka, és valahogy mind-emellé még eltűnt pár ezer milliárd forint európai uniós támogatás is...

 

Azt mondták, hogy mindenkinek lesz munka, csak azt nem mondták, hogy ha valakinek nem tetszik a fenn elsorolt bűncselekmények sora, aki undort érez a lopás, csalás, pedofília, asszonyverés kapcsán, azt megbélyegzik, ellehetetlenítik, megfélemlítik, lehetőségeit beszűkítik.

 

Én nem állok ezek érdekeiért sorba, Tőlem ezek megdögölhetnek! A híveiket semmire sem tartom, elveiket, ideáljaikat semmibe veszem és ott tartok be nekik, ahol csak tudok. Tőlem szavazhatnak, tőlem élhetnek a demokratikus jogaikkal, de én azon leszek, hogy elveik, nézeteik, ideáljaik elégjenek, remények szerte-foszoljanak, ideáljaik köddé váljanak és eszményeik a börtönben rohadjanak meg, sajátos szexuális beállítottságú, köztörvényes elítéltek között, miközben saját és családjuk vagyonát elveszi a közakarat és visszaadja mindazoknak, akik életét ezek kettészakították.

 

(Juhász Zoli – www.juhaszzoli.hu)


További hírek

  Tanuló Város Fesztivál Pécsen, immár ötödször
2021. 09. 25. 02:39 pecsi-hirhatar.hu
  Ismét minden korosztályt vár a Nagy Táncválasztó
2021. 09. 25. 02:33 pecsi-hirhatar.hu
  Jubilál az Európai Bordalfesztivál
2021. 09. 24. 21:23 pecsi-hirhatar.hu
  Indulnak a budapesti nosztalgia villamosok
2021. 09. 24. 19:31 hirhatar.hu
  Náci karlendítése miatt sem az MSZP, sem Momentum nem támogatja a továbbiakban Ózd alpolgármesterét
2021. 09. 24. 19:31 hirhatar.hu
  Aranyláz a Börzsönyben – elindult a kormány koncessziós lavinája
2021. 09. 24. 19:31 hirhatar.hu
  Ezzel a permetezővel a nehezen hozzáférhető helyek is kezelhetők
2021. 09. 23. 10:15 dunakeszi-hirhatar.hu
  Elektromos roller: tudnivalók a modern szerkezet kapcsán
2021. 09. 23. 10:06 pestmegyei-hirhatar.hu
  Tánctalálkozó PLUSZ
2021. 09. 23. 02:15 pecsi-hirhatar.hu
  Újabb MSZP-s politikust „győzött meg” DK, hogy jobb lesz náluk
2021. 09. 22. 20:45 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport