HÍRHATÁR ONLINE - Bayer Zsoltot kiütötte a 18 éves diáklány

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2019.08.19.
 Hétfő
Ma Huba napja van.
Holnap István napja lesz.
   EUR árfolyam
   324,96 Ft
   CHF árfolyam
   299,19 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2019. 01. 20. 12:24     


Bayer Zsoltot kiütötte a 18 éves diáklány
Kevesebben voltak a kormányfészek Várkertbazárnál tartott tüntetésen, mint az utóbbi időben megszokhattuk, de hogy miért szombaton lassítjuk egymást, amikor a kormány az ágyban döglik, ezt az egy alapvető kérdést sajnos nem válaszolta meg a szombati budapesti demonstráció, dehát semmi sem tökéletes.

A némileg szeszélyes szervezésű szombati budapesti össztüntetés elvileg a Hősök teréről indult kettőtől, de akkor már a Clark Ádám téri színpadnál gyűltek össze a Budapest több helyszínéről tervezett csoportosulások becsatlakozó résztvevői. Jóval kisebb létszámban, mint megszokhattuk az elmúlt egy-másfélhónap demonstrációs létszámai alapján.

 

A Clark Ádám tér persze a Várkert bazár előtti területet jelentette, ami persze pikáns helyszín  egy kormányellenes tüntetésre – de nem törték be a kormánylibling kultúrközpont falait a protestálók.

 

 

Ellenben megidézték a Herbál Reality közéleti internetes csatorna képviseletét is, mely műhelyből informálták – természetesen anonim-online vödörhangon – az egybegyűlteket, hogy a kormány „célkeresztjébe” kerülve azt írták nekik, hogy amiért kigúnyolják Orbánt, megölik őket és a családjukkal is végeznek, ami természetesen nem helyes, de ennyire mégsem vagyunk még putyini gyarmat, egyelőre. De tény – az ország ide jutott 2019-re, ezért is ideje a kormánydöntésnek.

 

A HR-t Molnár Tímea „felelős magyar állampolgár” s civilaktivista követte a színpadon, aki főként azokhoz szólt, akik otthon vannak s felteszik a kérdést, hogy mindennek van értelme, miért csinálják mindezt...? Tímea meg is válaszolta önnön kérdését, miszerint magyar állampolgárként megilletnek mindannyiunkat alapvető jogaink és a mi feladatunk, hogy mindezzel éljünk is – hogy szabadon gondolkodjunk. „Használd a hangod – jogod van szavazni” – üzente bölcsen az országnak Timi.

 

 

Őt követte a hét lényegében közéleti sztárja, a 18 éves diáklány Nagy Blanka, akit célkeresztjébe mért a jobbos zsurnálpedofilizmus hős vitézeként Bencsik András és Bayer Zsolt is, valamifajta ismeretlen közéleti péniszkomplexustól hajtva – vagy hajtatva, ez ugye ugyanaz.

 

Eltekintve a fésületlenül nyers kifejezései miatt ismertté és egyben célponttá is vált is diáklány felszólalása mind tartalmában, mind felépítésében, mind nyersen tálalt intelligenciájában sokkal nagyobb veszélyt jelent a kormány számára, mint gondolhatták azt eddig a bércsahosaik ráuszításával. S sokkal nagyobb reménységet a töketlenségeitől befülledt baloldal jövőjére nézve – van remény a kormánnyal szemben, ha vannak ilyen fiatalok.

 

 

„Kedves társaim! Az Orbán-kormány egy daganatos sejt, ami fel akarja falni a többi vele nem egyező sejtet. S nem csak felfalni akarja, de a földdel is egyenlővé tenné mindazt, ami nincs azonos véleményen az Orbán-rezsimmel. Mint tudjátok, aaz Orbán-kormány egy lejárató hadjáratot intézett ellenem, mert kritizálni mertem a kormányt. Hát nem nevetséges ez..?!

 

Hamis híreket kezdtek híresztelni rólam, mondván, hogy három tárgyból bukásra állok és rengeteget hiányzok, lógok az iskolából. Hát kedves Fidesz: ti buktatok meg három dologból – tisztesség, emberség és őszinteség...! És felháborító mennyiséget lógtok azokról a megbeszélésekről, amelyek az emberek érdekeiért szóltak volna. Kérdem én: meddig tűritwek még azt, hogy ez a kormány szemrebbenés nélkül semmiz ki mindenkit?! Merddig tűritek azt, hogy napról-napra egyre szegényebbek vagyunk, egyre szegényebb a magyar nép, míg Orbánék egyre csak gazdagodnak és megtömik a zsebüket a mi pénzünkkel...?!

 

Még Rákosi is kínosnak tartotta, hogy a (budai) várba költözzön, erre ez a mocsok király mindenféle akadály nélkül betelepszik./.../ Ahol freskókat festenek le, ott a könyvek égetése a következő. Ezt pedig nem hagyhatjuk! Az egyik interjúban azt nyilatkoztam, hogy Orbánék félnek tőlem. Nem, nem tőlem félnek –hanem a fiatalságtól! A fiataloktól félnek, mert ha más nem, akkor ők pontosan tudják, hogy mire képesek a fiatalok - ők is fiatalként kezdték a rendszerváltást. Úgyhogy kedves emberek, nem tőlem félnek, hanem tőletek.


 

Kedves kortársaim! Muszáj kiállni a szavunkért! Muszáj elmondani a véleményünket. Nem számít az, hogy lejárató hadjáratot akarnak indítani valaki ellen. Nem számít az ,hogy most pont engem szúrtak ki, mert bárki lehet a következő. Ezt pedig nem hagyhatjuk! Ne tartson vissza titeket az ,hogy a kormány udvari bolondja, Bayer Zsoltika beszólogatni próbál, nem csak nekem, de másoknak is.   

 

Egyébként Zsozsó! Ezek az ócska kis prolik, akik a munkásosztály, tudod, mert ezt még a rossz tanuló is tudja, hogy a proli az a proletár-munkásosztályt jelent. Szóval ezek a kis ócska prolik termelik a segged alá a javaidat! Ha nem lennének ezek a kis prolik, nem lenne a haverjaidnak annyi pénze, hogy neked most egy tévéműsorod legyen.  Egyébként ha már ekkora nagyfiúnak tartod magad, akkor itt kellene lenned köztünk és rácáfolni esetleg arra, amit mondunk. De hát nem tudsz, ugyebár...?!

 

Ezeknek a kis proliknak elegük van. Elegük van abból, amíg ők éjt nappallá téve dolgoznak, addig másokat kell gazdaggá tenniük és nem saját magukat.

 

Tegyünk végre pontot a dolgok végére. Ez ne csak egy újabb tüntetés legyen, ami után mindenki hazamegy. Cselekedjünk – akármit” – olvasta fel radikális álláspontját a reményt keltő közéleti jövőre aspiráns Nagy Blanka.  

 

 

A noÁr művésznéven fellépő, Kisrékasi utáni újabb önjelölt nejlonforradalmár Molnár Áron érezte úgy, hogy eljött az ő ideje és a jelenlévőket közös, természetesen önmaga által megalkotott kézjel formálására bíztatta, amit ki is nevezett legott a forradalom új szimbólumának. Az ilyen jellegű, maximum Kovács Ákos koncertre val(l)ó népmozgatás több, mint kínos egy ellenzéki tüntetésen, de az ifjú közéleti-rappelő erőteljes lelkesedéssel talált alkalmat önnön posztamense építésére, sok sikert kívánunk a további önmegvalósításához (igazából nem...).

 

Az egyelőre pontosan nem összegzett információk szerint legalább 60 vidéki és külföldi helyszínen történt ma kisebb-nagyobb kormányellenes demonstráció. A tudósításokat hallgatva az összlétszám – persze csak becsülve – mindösszesen lehetett 15-20 000 fő, alles cuzammen. Ami nem annyira kormánydöntő, de a kiterjedtségét tekintve figyelemre méltó s ami a legfontosabb kérdés, hogy mindez kitart-e, sikerül-e megőrizni az októberi választásokig. 

 

Amennyiben igen, valóban esély lehet az Orbán-rezsim megrogyasztására.

 

(forrás: szabadhir.hu)


További hírek

  Szent Istvánra emlékezünk – ünnepi programok Gyömrőn
2019. 08. 19. 14:56 gyomroi-hirhatar.hu
  Augusztus 23-án indul a kampány
2019. 08. 19. 12:48 gyomroi-hirhatar.hu
  A Páneurópai Piknik apropóján megtippelhetjük, miért is kell(het) annyi stadion Orbánnak
2019. 08. 19. 11:29 hirhatar.hu
  Jon Bon Jovi nem fánkozót nyitott
2019. 08. 19. 11:29 hirhatar.hu
  Dömsödi legyőzné a Fideszt Pásztón
2019. 08. 19. 11:29 hirhatar.hu
  Újabb polgármesterjelölt-trollt indítanak Pikó ellen a Józsefvárosban
2019. 08. 18. 15:09 hirhatar.hu
  Már a kormánylap sem érti a határkerítés költségvetését
2019. 08. 18. 15:09 hirhatar.hu
  Nagy Blanka szüleit feljelentették miután kiderült, hogy a diáklány indul az őszi választásokon
2019. 08. 18. 15:09 hirhatar.hu
  Hasznos tanácsok az életteret jelentő Föld megóvásáért
2019. 08. 18. 11:51 fovarosi-hirhatar.hu
  Aktuális akciók a LifeStyleShopnál
2019. 08. 18. 11:44 fovarosi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport