HÍRHATÁR ONLINE - Biztonsági őr vagy biztonságtechnikus állás Pécsen? Mindkettő remek választás!

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2024.07.16.
 Kedd
Ma Valter napja van.
Holnap Endre, Elek napja lesz.
   EUR árfolyam
   391,30 Ft
   CHF árfolyam
   401,22 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2023. 07. 26. 08:54     


Biztonsági őr vagy biztonságtechnikus állás Pécsen? Mindkettő remek választás!
Pécsen is keresnek számos biztonsági őrt, illetve biztonságtechnikust is. De mit is takarnak ezek a megnevezések? És hol érdemes nézelődni az ilyen jellegű állások után? Ezt a témakört boncolgatjuk mai cikkünkben.

Biztonsági őr és biztonságtechnikus állás keresése Pécsen?

 

Ma már az internet az információ első számú forrása. És ez nagyon jó akkor, ha munkát keresünk, mert ma már sok olyan állásportállal találkozhatunk, melyek tematikusan összegyűjtik az egyes területek kínálatát. Biztonságtechnikus, biztonsági őr állásokért látogasson el ide, ahol a Pécsállás más rendszerezve jeleníti meg nekünk azokat a munkákat, melyek a leginkább relevánsak számunkra.

 

Maradva az online felületeknél, ki kell használnunk a közösségi média erejét is. Vannak különböző csoportok, melyek arra lettek létrehozva, hogy egy adott témát lehessen bennük megbeszélni. Így persze létrejöttek az álláskeresőknek szóló munkákat tartalmazó csoportok is, régiónként, sőt akár városonként is. Ezekbe is érdemes ellátogatni.

 

Ha ismerünk pár biztonságtechnikával foglalkozó vagy biztonsági őröket alkalmazó helyi céget, akkor az ő profiljukat is végigböngészhetjük, valamint a weboldalukat is megtekinthetjük. A legtöbb vállalat előszeretettel helyez el posztjaiban vagy a honlapján is állásajánlatokat.

 

És persze ne feledkezzünk meg a rokonainkról és ismerőseinkről sem, akiket érdemes megkérdezni, hogy tudnak-e valami nekünk való munkát Pécsen? Sokszor a legváratlanabb helyről érkezik a segítség, lehet, hogy pont egy régi osztálytársunk vagy egy rég nem látott barátunk látja meg a posztunkat, amiben munkát keresünk. Nem érdemes ezt a lehetőséget sem kihagyni!

 

De mit is csinál egy biztonsági őr?

 

Többféle feladatot is elláthat, de a legjellemzőbb az objektum, terület vagy épület őrzése. Ez lehet akár egy bolt, egy pláza, egy telephely vagy bármi egyéb is, amit meg szeretnénk óvni az illetéktelen behatolóktól.

 

Emellett viszont lehetnek további feladatok is, melyet el kell látnia egy biztonsági őrnek. Ilyen lehet például a ki- és beléptetés. Ez is nagyon fontos biztonsági szempontból, mert fokozottan ügyelni kell arra, hogy csak az illetékeseket engedjük be az őrzött helyszínre vagy épületbe. Ehhez viszont már szükségünk lesz a megfelelő kommunikációs érzékre is, mert itt emberekkel kell foglalkozni, kommunikálni kell velük. 

 

Milyen feladata van egy biztonságtechnikusnak?

 

Értenie kell a gyengeáramú rendszerekhez, melyeket telepítenie kell, valamint hiba esetén javítania, illetve természetesen része a munkának a karbantartás is. Foglalkoznia kell beléptető- és kamerarendszerekkel, különböző áruvédelmi megoldásokkal és behatolásjelzőkkel is.

 

Míg biztonsági őrként nem biztos, hogy megkövetelik a szakirányú végzettséget, itt mindenképp. És nem árt ha vannak biztonságtechnikai ismereteink is, tudunk tervek alapján dolgozni, önállóan és precízen.

 

Már ismerjük a feladatokat és elvárásokat az egyes területeken, és azt is tudjuk hol találunk állást. Már csak aktualizálni kell az önéletrajzunkat és jelentkezhetünk is!


További hírek

  Összefogás a helyi közösségek fejlődéséért
2024. 07. 15. 22:04 pecsi-hirhatar.hu
  Érezd jól magad, válassz aromaterápiás illóolajakat!
2024. 07. 15. 10:10 hirhatar.hu
  Az egyetemisták közel fele fontolgatja a külföldi letelepedést
2024. 07. 14. 12:22 hirhatar.hu
  Dr. Magyar György az elszámoltatások jogi buktatóiról
2024. 07. 14. 12:22 hirhatar.hu
  Utolsó értékes ingatlanát is kénytelen volt eladni az MSZP
2024. 07. 14. 12:22 hirhatar.hu
  Negyedszázada rendezik meg
2024. 07. 13. 02:08 pecsi-hirhatar.hu
  Pécsi virológusok segítségével jön létre
2024. 07. 12. 21:38 pecsi-hirhatar.hu
  Milyen kerítést építsünk, ami megakadályozza a kutya szökését?
2024. 07. 12. 14:20 13keruleti-hirhatar.hu
  Varázslat és fények ünnepe
2024. 07. 09. 20:42 pecsi-hirhatar.hu
  Jogerős ítélet emberölés bűntette ügyében
2024. 07. 09. 20:40 pecsi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | SZABÁLYZAT

(c)2o15-2o23 Hírhatár Lapcsoport