HÍRHATÁR ONLINE - Demeter Márta LMP-s országgyűlési képviselőt lövi teljes fegyverzetével a hatalom

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2019.03.19.
 Kedd
Ma József napja van.
Holnap Klaudia napja lesz.
   EUR árfolyam
   314,33 Ft
   CHF árfolyam
   276,64 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2019. 02. 14. 17:29     


Demeter Márta LMP-s országgyűlési képviselőt lövi teljes fegyverzetével a hatalom
A hatalom dühe most éppen Demeter Márta LMP-s országgyűlési képviselőre zúdul, méghozzá a létező legocsmányabb módon. Demeter Márta „bűne” mindösszesen annyi volt, hogy egy katonatiszt Orbán Viktoréval azonos nevű lányát összekeverte, amit lehet ugyan kritizálni, de semmiképpen nem lehet nemzetbiztonsági kockázatnak betudni.

Demeter Márta rosszul azonosított egy Orbán Flóra nevű kislányt, aki egy külhoni szolgálatot végző katonatiszt gyermeke és nem a miniszterelnöké.

 

A probléma az volt, hogy katonai repülőgépen utazott – igaz hivatalos engedéllyel, míg Demeter képviselőnő azt hitte, hogy megint Orbán hozzátartozója kapott különleges lehetőséget. Tény - ebben hibázott a honanya, de ez nem véletlen, ugyanis rengeteg dolgot kíván a hatalom titokban tartani, így egy ilyen információ kelthette azt a látszatot, hogy megint valami kivételezés történik. Viszont ezért a tévedésért a fejét vennék Demeter Mártának, egyrészt nemzetbiztonsági kockázatnak ítélte az Alkotmányvédelmi Hivatal (AH), másrészt megfosztják a Honvédelmi bizottságban betöltött alelnöki és tagsági funkciójától. 

 

Azonban a gyűlölködő hatalomnak még ez sem elég, felemlegetik azt a helyzetet, amikor a Honvédkórháztól engedélyt kért, hogy haldokló anyja mellett lehessen éjjel-nappal. Pedig ilyen kéréssel bárki fordulhat a kórházvezetéshez, bár az nem garantált, hogy mindenki megkapja ezt a lehetőséget.

 

Demeter pártja az eset miatt élesen reagált sajtóközleményében, amelyben kifejtik, hogy ennek a magánügynek éppen mostani nyilvánosságra hozatala miatt „Távoznia kell a honvédelmi miniszternek és a Honvédkórház parancsnokának is!”

 

 „Nem volt sem bátorság, sem kellő emberi tartás Benkő Tibor honvédelmi miniszterben és a Magyar Honvédség Egészségügyi Központja (Honvédkórház) parancsnokában, Kun-Szabó István vezérőrnagyban, hogy bocsánatot kérjenek Demeter Mártától, akit a kettejük által kitervelt koncepció alapján, a Fideszes kormánypropaganda aljas és kegyeletsértő módon próbált besározni.

 

Benkő Tibornak nincs helye a magyar közéletben, ilyen ember nem lehet Magyarország honvédelmi minisztere. Kun-Szabó István vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjának parancsnoka pedig méltatlanná vált beosztásához és rendfokozatához egyaránt, ezért elvárjuk a Magyar Honvédség parancsnokától, hogy azonnali hatállyal mentse fel Kun-Szabó Istvánt és indítson ellene méltatlansági eljárást annak érdekében, hogy megfosszák vezérőrnagyi rendfokozatától” – áll az LMP közleményében.

 

Eközben Demeter Mártáért egy sereg ellenzéki országgyűlési képviselőnő állt ki, szintén ocsmánynak titulálva a vele szemben felhozott rágalmakat.

 

Az Alkotmányvédelmi Hivatal eljárása több, mint megkérdőjelezhető. Ugyanis, amikor az Országgyűlés Nemzetvédelmi bizottságának munkáját lehetetlenítette el a Fidesz alelnöke, Németh Szilárd – és így a titkosszolgálatok civil kontroll nélkül maradtak – az nem volt baj. Pedig egy ilyen helyzet súlyosan sértette a nemzet tényleges biztonságát.

 

Ugyanakkor, hogy egy képviselő a névazonosság miatt tévesen azonosít be egy személyt, rögtön kezdődik a meghurcoltatása, amihez az AH kiváló hátteret ad, hiszen működésébe ténylegesen nem lehet belelátni. És egyre több az olyan állami szerv, amely az ország tényleges szolgálata helyett a Fidesz-KDNP pártérdekei szerint cselekszik. Ezért képmutatás a Demeter Márta elleni „hadjárat”.

 

Az igazi nemzetbiztonsági kockázatot a kormánypártokban kellene keresni.

 

És felvetődik ebből az ügyből kifolyólag az is, hogy jó-e az államnak, ha vannak megfellebbezhetetlen verdiktet hozható szervezetek és vezetők, lásd az Állami Számvevőszéket, és Domonkos Lászlót, vagy a legfelsőbb bíróságot, Handó Tündét, nem is beszélve a legfőbb ügyészről, Polt Péterről és testületéről, de a rendőrség is kezd ebbe az átláthatatlan, a hatalom kívánságát mindenáron kiszolgáló szervezetté degradálódni.

 

Kertész Z István


További hírek

  Két és félmilliárdot fizetne a Fidesz Lamperth Mónika fejéért
2019. 03. 19. 10:44 hirhatar.hu
  „Balót nem hozzuk” - a legsötétebb időket idézi a kormánypropaganda-központ parancsa
2019. 03. 19. 10:44 hirhatar.hu
  Bajai össztűz a kormánypártra – itt is összefogott a helyi ellenzék
2019. 03. 19. 10:44 hirhatar.hu
  Új, modern lélegeztető gépek az intenzív osztályon
2019. 03. 19. 02:05 pecsi-hirhatar.hu
  Egy óriási meteor égett el a Bering-tenger fölött
2019. 03. 18. 20:25 szegedi-hirhatar.hu
  Meghalt Baló György újságíró
2019. 03. 18. 20:10 szegedi-hirhatar.hu
  A biztonsági öv használatát ellenőrizte a rendőrség
2019. 03. 18. 20:00 szegedi-hirhatar.hu
  Meghalt a magyar televíziózás utolsó, közelmúltig aktív legendája
2019. 03. 18. 15:56 hirhatar.hu
  Az MSZP alelnöke megkezdte a közmunka-büntetését
2019. 03. 18. 15:11 hirhatar.hu
  Orbán, mint politikai nekrofil
2019. 03. 18. 15:11 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport