HÍRHATÁR ONLINE - Eldekázta magát Orbán kedvenc miniszternője – most ügynökmúltú apja miatt magyarázkodhat

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2020.09.18.
 Péntek
Ma Diána napja van.
Holnap Vilhelmina napja lesz.
   EUR árfolyam
   360,95 Ft
   CHF árfolyam
   335,03 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2019. 11. 28. 11:55     


Eldekázta magát Orbán kedvenc miniszternője – most ügynökmúltú apja miatt magyarázkodhat
A napokban Varga Judit igazságügyi miniszter kommunista múltú felmenőivel akarta alázni Dobrev Klárát. Az arrogánsan dekázgató Varga öngólt lőtt: azóta tele a sajtó saját apja Kádár alatt végzett ügynöki tevékenységével. A történtekre egy szubjektív fb-poszttal reagálnánk.

Kedvenc újkeletű üstökösszerű politikusom dr Varga Judit (megbízott) igazságügy-miniszter(helyettes) most elmondta, hogy a III/II-es SZT (szigorúan titkos) állományban alhadnagyi rendfokozatban szolgáló apja igaziból csak szállodavezető volt Miskolcon, valójában dödmödöm, nem olyan kommunista ügynök volt ő, nem is ügynök, nem is kommunista. Pláne nem olyan mint Dobrev Klára anyja, apja, nagyapja, kiskutyája, mert AZOK kommenisták, errgo Dobrev Klára (meg mások) is átmentett kommunisták. Az ő apja, meg ő, na az már nem.

 

Na, 1-2 meglátás.

 

III/II-es SZT tiszt nem úgy lett valaki, hogy mondjuk besétált két művelt, de morcos tiszt pl Korondi (Koch) Benjáminhoz, a híres kortárs költőhöz és dramaturghoz, és azt mondták neki, hogy "Korondi elvtárs, maga csodálatos szonetteket és ódákat költ, színházi dramaturgnak is elsőrangú, csak mi tudjuk hogy pénzért fiatalkorú cigány buzikurvákat toszik seggbe és szopat a nagykörúti lakásán, tehát ha továbbra is szeretne csodálatos szonetteket és ódákat költeni, meg elsőrangú színházi dramaturgnak maradni , és fiatalkorú cigány buzikurvákat is seggbetoszni és szopatni, ugyantessék már nekünk 2-3 havonta leírni, mit mond a többi buzi az Írószövettségben meg a Fészek Klubban. És akkor nem basszuk szét a karrierjét, jó?"

 

No nem. Az SZT tisztek jelentős része (pláne aki rendfokozatot viselt) a BM-től szervezték ki, és volt akit civil életből vettek át (be) - ezek azonban ideológiailag MIND megbízható emberek voltak, a rendszer támaszai, cement az építőtéglák között, nem botcsinálta kényszerített jelentésírók. Ők meggyőződésből cselekedtek, fenntartották a kommunista rendszert. Ők tartották fent.  Nem potyautasok, kívülállók, társutasok, stb voltak, ők voltak A RENDSZER. Noch dazu, lehetett nemet is mondani a beszervezési kísérletekrte, ekkor az illető max nem lett igazgató hanem megmaradt osztályvezető mérnöknek az UVATERV-nél, nem dolgozott  IMPEX vállalatnál csak kisebb helyen, de ennyi. Pl.

 

Mellesleg, a miheztartás végett, amikor egy SZT ügynök (mint Varga Judit apja) 8000 Ft jutalmat kap, a 70-es évek végén, akkor az összehasonlításul álljon itt, hogy atyám kezdő gépészmérnöki fizetése volt tán 2850 Ft, 1976-78 körül. Tehát Varga Judit apja jutalomként egy mérnöki fizu 3x-osát kapta. Ez vásárlóértéken ma milliós nagyságrend. Ezt bizonyosan nem olyannak osztogatták, aki nem dolgozott meg érte.

 

Még valami . Varga Judit apja a miskolci Avas Szálloda vezetője volt. Nem közismert, de a szállodások mindig és mindenhol, amióta a világ világ jelentenek a rendvédelmi szerveknek, a nyílt rendőri és fedett belügyi szerveknek is. Szakmai ártalom. És ne aggódjatok, 90 előtt szállodaigazgató is csak megbízható elvtárs lehetett, mint Schmitt Pál az Astoriában. (Tóth Tibor szólj ha tévedek).

 

Nekem persze semmi bajom azzal, hogy Varga Judit apja kommunista "ügynök", SZT tiszt volt, ez az érintett sara pláne ha meggyőződésből csinálta mert őszintén hitt a kommunizmusban. Nem is Varga Judit hibája vagy felelőssége.

 

Sőt azzal sincs nagy bajom, hogy Varga Judit olyasmit kér számon Dobrev Klárán, ami saját családfáján is szégyenfolt, úgy látom a politikusasszony a teljesen alaptalan arcoskodó arroganciát már miniszteri szinten sajátította el. Ez meg az ő sara.

 

Az viszont, hogy lelkesen belehazudik a sajtóba, hogy de az apja nem olyan volt, kissé felbasz.

 

De Judit, olyan volt. Ehhez képest próbáljon másokról nyilatkozni.

 

Csire Balázs

 

 


További hírek

  Az Otthoni Szolgáltatás igénylésében rejlő hozzáadott érték
2020. 09. 17. 22:06 gyomroi-hirhatar.hu
  Hogyan programozd az öntözőrendszered?
2020. 09. 17. 21:58 dunakeszi-hirhatar.hu
  A takarítás legfontosabb íratlan szabályai
2020. 09. 17. 21:52 13keruleti-hirhatar.hu
  Hogy zajlik egy kutya örökbefogadása?
2020. 09. 17. 21:42 pestmegyei-hirhatar.hu
  Hazánk legkeresettebb papagájfajtái
2020. 09. 17. 21:40 pestmegyei-hirhatar.hu
  Minőségi gyerekzoknik a hűvösebb napokra
2020. 09. 17. 21:29 14keruleti-hirhatar.hu
  Skechers, a család cipőmárkája
2020. 09. 17. 21:23 21keruleti-hirhatar.hu
  Exkluzív ajánlatok, exkluzív vendégeknek
2020. 09. 17. 21:20 21keruleti-hirhatar.hu
  Korszerű LED meghajtók a zavartalan világítás biztosításához
2020. 09. 17. 21:17 21keruleti-hirhatar.hu
  Megjelenésünk kiegészítője; az öv
2020. 09. 17. 21:07 veresegyhazi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport