HÍRHATÁR ONLINE - Elektronikusan intézhető jogi ügyek

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2023.02.03.
 Péntek
Ma Balázs napja van.
Holnap Ráhel napja lesz.
   EUR árfolyam
   384,95 Ft
   CHF árfolyam
   385,8& Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2023. 01. 24. 10:48     


Elektronikusan intézhető jogi ügyek
Mindannyian szeretnénk a lehető legdinamikusabban haladni a feladatokkal, de sokszor nehezítik meg a dolgunkat olyan helyzetek, mint az időpontok egyeztetése vagy éppen az időt rabló utazás. A rugalmasságot és gyorsaságot egy egészen új szintre helyezi az online jogi ügyintéző platform. Ismerjük meg a vele járó előnyöket, és hagyjuk a bosszankodást magunk mögött!

Online ügyintézés egyszerűen, gyorsan

 

Az eKRS elektronikus jogi ügyintézés lehetőségét kínálja azok számára, akik nyitottak a legújabb innovációkra. Az ügyintézés teljes folyamata az internet segítségével, személyes találkozás nélkül valósul meg, miközben megbízható szakmai háttér mellett minden ügylet esetében maximális mértékben biztosak lehetünk abban, hogy minden vonatkozó jogszabálynak és törvénynek megfelelnek a felületen keresztül készült dokumentumok.

 

A gyors regisztrációt, valamint ügyfélazonosítást követően kilenc különböző fő ügycsoportból választhatjuk ki a minket érdeklő konkrét ügyeket. Az ügyintézést bárhonnan megvalósíthatjuk, legyen az a nappali kanapéja vagy éppen az irodánk, az egyetlen feltétel egy megfelelő eszköz, valamint a megbízható internetkapcsolat.

 

A rugalmasságot nem csupán az testesíti meg, hogy bármikor és bárhonnan nekikezdhetünk a kiválasztott dokumentumok létrehozásának, hanem az is, hogy akármikor szeretnénk félbehagyni a feladatot, anélkül tehetjük meg ezt, hogy a korábbi dolgainkat elveszítenénk. Tehát a következő alkalmas időpontban ugyanott folytathatjuk majd, így valóban nem pazaroljuk feleslegesen az időnket.

 

További pozitívumként könyvelhetjük el azt is, hogy a regisztráción keresztül az itt megszülető iratok a későbbiek során is elérhetőek maradnak, így nem kell többé attól tartanunk, hogy bármi fontos dokumentumot elveszíthetnénk.

 

Sokféle helyzetben választhatjuk az eKRS-t

 

Cégvezetőként, kis-, illetve középvállalkozás tulajdonosaként is számos hasznos lehetőséget fogunk találni az oldalon. A cégügyeken belül, ha még csak álmodozunk arról, hogy elindítsuk saját vállalkozásunkat, akkor a cégalapítást is elintézhetjük, de a céggel kapcsolatos adatok módosítására, a részvények átruházására, az egyes üzletrészek adásvételére, sőt akár végelszámolás elindítására is alkalmunk adódik.

 

Amennyiben átmeneti nehézségekkel találjuk szemben magunkat, akkor érdemes a cégmentő csomagot választanunk, míg ha a cég szerződéseivel kapcsolatban vannak kérdéseink vagy teendőink, akkor a cégoptimalizálás lesz a segítségünkre. Érdekes lehet még a munkaügyek vagy a home office szabályozás, de magánszemélyként is találunk izgalmas lehetőségeket.

 

Magánszemélyként is kiváló opciók várnak

 

A magánszemélyi önrendelkezések keretében végrendelkezhetünk, vagy az előzetes egészségügyi nyilatkozatot is megvalósíthatjuk. De az eKRS-en keresztül megbízhatóan rendezhetjük például ingatlanokkal kapcsolatos ügyleteinket, valamint kölcsönnyújtással vagy követeléskezeléssel összefüggő feladatainkat is. Éljünk a lehetőséggel!


További hírek

  Mégsem lesz ingyenes a nyilvános vécé a felújított Blaha Lujza téren
2023. 02. 03. 10:24 hirhatar.hu
  Gyurcsány Ferenc népszerűtlen, Dobrev Klára kevésbé
2023. 02. 03. 10:24 hirhatar.hu
  Félmilliárdért taxiznak az MTVA munkatársai a katásnak megtartott személyszállítókkal
2023. 02. 03. 10:24 hirhatar.hu
  Mi a szerepe az auditoknak az energiahatékonysági projektekkel kapcsolatban?
2023. 02. 03. 09:52 hirhatar.hu
  Az Energiahatósági Társasági Adókedvezménnyel kapcsolatos tudnivalók
2023. 02. 03. 09:43 pestmegyei-hirhatar.hu
  Üzletszerűen, bűnszövetségben, különösen nagy vagyoni hátrányt okoztak
2023. 02. 03. 09:05 pecsi-hirhatar.hu
  Februári forgatag a Zsolnay Negyedben
2023. 02. 02. 09:19 pecsi-hirhatar.hu
  Az év madara a barkóscinege
2023. 01. 31. 21:02 pecsi-hirhatar.hu
  Kicsinál az egyetem?
2023. 01. 31. 19:14 fovarosi-hirhatar.hu
  Vidd magaddal a kedvenc gyógynövényeidet!
2023. 01. 31. 10:25 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport