HÍRHATÁR ONLINE - Gyógyír kell a régi és új szenvedésekre, nem fegyverek, nem háború

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2019.09.17.
 Kedd
Ma Zsófia napja van.
Holnap Diána napja lesz.
   EUR árfolyam
   333,36 Ft
   CHF árfolyam
   304,47 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2019. 05. 20. 16:38     


Gyógyír kell a régi és új szenvedésekre, nem fegyverek, nem háború
Hiába minden, Orbánt nem lehet leállítani: lassan, de elkezdődik a Magyarország elleni harc. Mondhatnánk Orbán elleninek is, de nem egyszerűen csak az, mivel Orbán beköltözött a fejekbe, azokéba, akik szerint ő tényleg egy hős és azokéba is akik szívből utálják.

Látható volt már egy ideje, hogy valami küzdelemre készül. Gyanúsan szó nélkül települnek a TEK autói vidékre, megkezdődött egyfajta ellenállási küzdelem: ki vagy- mi engedélyezi Orbánnak a Nemzeti Gárda-féle vonulásokat, erőszakos katonai akciókat falvak/települések ellen, Magyarország határain belül?

 

Ugyanis mindegy, hogy milyen légiónak hívják, és az is mindegy, hogy a Mi hazánk párt legyeskedik az ügyletek felett, ez egy rendőrállami akció.

 

A “mi hazánk”, ami már Orbán szerint az ő hazája, igenis az ő nemzeti gárdája, aki a nép ellen fordul. Orbán nem külső ellenséggel harcol, hanem a saját népével, a puskacsövek a magyar nép ellen irányulnak.

 

A mi hazánk már a Fidesz hazája, mert a “Mi hazánk” párttal kisajátították a nép hazáját.

 

Eddig csak szólamokban tették meg, de mostanra lassan demonstrálják az erőiket, mutogatják a nagyfiúk a puskáikat, az új frankó terepjárókat, az új, még a vasalás nyomait viselő terepruhás egyenruhájukat, és most már szinte kész őrület, mi van itt? Amerikai fegyverekkel a kezükben orosz kiképzőkkel ülnek azokon a rohadt német autógyáraktól lemaradt járműveiken, amit átfestettek, mert a normális piacon telítettség miatt már nem lehet eladni őket.

 

Ismételten: ki adott erre Orbán Viktornak törvényes felhatalmazást?  Ki vagy mi és hova vezeti ezt a nyalonc-gárdát?

 

A jogos önvédelem jogára hívnám fel minden magyar állampolgár figyelmét, hogy harcoljon mindenki a saját túléléséért, mert miközben Orbán szájából ömlik az ellenség az illegális migránsok folyamatos inváziójának a taktikai szólama, eközben elpusztítja az országot s a népét - belülről.

 

 

Orbán a “belső lázadás” leverésére készült fel úgy, hogy belső felkelésnek nyoma sincs...!

 

Nyilvánvaló, hogy mitől fél Orbán, és ezzel azt is elismeri, hogy az EU-választást akar megnyerheti, de a vidéki fideszes önkormányzatok „szentélyes városait” polgármestereinek hatalmat nem adja ingyen.

 

Kiszipolyozza az utolsó cseppig a hamis szerető választópolgárait is, mint amilyenek a romák, a jó erdélyi parasztok es az ukrán hűbéresek, akiket szíve mélyén utál, de addig ameddig ünneplik azt kell hazudnia nekik , hogy ő megvédi őket - de kitől...?

 

Megvédheti őket a magyar emberek gyűlöletétől, amiért ők a saját országukban lettek általuk kisemmizettek, csak azért, mert nem a hazánk - egyedül Orbán elkötelezte sajátmagát az oroszok ellen-mellett és most már Amerikát is baráti ellenséggé fogadta.

 

Lássunk tisztán: a dolog legfontosabb része az, hogy az Amerikai Egyesült Államok migrációs háborúja elleni lázadás Trump számára háborús cselekménynek számit, amelyet ha nyíltan támogatnak a demokraták és a baloldaliak, akkor azzal az illegális bevándorlást támogatják.

 

Az is egyértelmű, hogy Trump az Egyesült Államok szavazói jogainak átírásaira, megszüntetésére - követve Orbán példáját - az amerikai “emberek ellen harcoló ellenséges erőkkel”, bármikor szembeszállnak, ha kell bűnözőkkel, rablókkal és terroristákkal a “védelem nevében”.

 

Vannak meg kétségei bárkinek arról, hogy Orbán a NATO nevében, a magyar nép nevében -  és ez tetszés szerint bővíthető - Orbán nem áll készen túllépni bármilyen és korábban bárkinek adott ígéretének vagy szerződéses megállapodásain?

 

Az elmúlt néhány évben és az utóbbi hónapban nyilvánvalóvá vált, ahogy az osztrák szélsőjobboldali politikusok és az olaszok, a britekkel összefogva, hatalmukba kerítették a médiákat azért, hogy a technikai óriásokon keresztüli összehangolt összeesküvést vigyenek végre a választások és a demokrácia teljes felszámolására azáltal, hogy szelektíven elhallgatják az összes domináns online platformon lévő demokratikus hangokat.

 

Ezek a médiumok - a Facebook, a Twitter, a Google, az Apple és más technikai óriások - az Egyesült Államok mellett és ellen, “baráti-ellenség” online felkelést kezdtek, ezért helyes volt, sőt mérföldkő, amikor a tüntetők az ellenzéki politikusokkal bevetettek magukat, a fideszes propaganda TV fellegvárába, ahova nyíltan katonai és rendőrségi védelmet telepítettek.

 

Ezeknek az Amerikából idetelepült intézményeknek, technológiai vállalatoknak a vezérigazgatói letartóztatása nélkül nem lehet Orbánt lemondásra kényszeríteni és nem lesznek teljes ellenzéki összefogású platformok sem.

 

Az ellenzéki csoportosulásban bár nagyobb az erő, mint a 2018-as választás idején, azóta megtudtuk, hogy kik árulták el a választást, kiderült, hogy vannak pártok, akiknek sohasem lesz elég jó egyetlen koalíció sem, ha nem ők irányíthatják.

 

Az együttműködésre való készséget azért nem kívánják elsajátítani, azért nem kívánnak alkalmazkodni másokhoz, mert nem értik és nem tartják tiszteletben a magyar nép szabadságra vágyó óhaját, így ők sohasem lesznek abban sem partnerek, hogy a nép eltakaríthassa azokat, akik útját állják a demokrácia és a szólásszabadság helyreállításának.

 

Szerző: Új Média


További hírek

  Fűzzünk, fonjunk, vágjunk!
2019. 09. 17. 13:35 fovarosi-hirhatar.hu
  A legmegbízhatóbb adattárolási mód
2019. 09. 17. 13:33 fovarosi-hirhatar.hu
  Ajándékozz puzzle-t!
2019. 09. 17. 13:23 13keruleti-hirhatar.hu
  Milliós tandíjú magániskolába járatja gyerekét Debrecen polgármestere
2019. 09. 17. 13:22 kecskemeti-hirhatar.hu
  Ki is valójában Kiss Henriett?
2019. 09. 17. 13:17 hirhatar.hu
  Dekoratív csempematrica
2019. 09. 17. 13:17 hirhatar.hu
  A gyökérkezelésről röviden
2019. 09. 17. 13:17 hirhatar.hu
  Fercsák Róbert időutazó?
2019. 09. 17. 13:17 bajai-hirhatar.hu
  Tüntetni fognak az utasok a MÁV ellen
2019. 09. 17. 12:22 kecskemeti-hirhatar.hu
  Mumifikálódott holttestet találtak Kaposvárott
2019. 09. 16. 21:36 kecskemeti-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport