HÍRHATÁR ONLINE - Hogyan lehet összehasonlítani a költöztetés árakat?

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2024.07.24.
 Szerda
Ma Kinga, Kincső napja van.
Holnap Kristóf, Jakab napja lesz.
   EUR árfolyam
   391,96 Ft
   CHF árfolyam
   406,84 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2024. 06. 18. 13:11     


Hogyan lehet összehasonlítani a költöztetés árakat?
Mint minden más szolgáltatás esetében, a költöztetés tervezését is érdemes az árajánlatok beszerzésével kezdeni. Azonban egyáltalán nem mindegy az, hogyan történik az árajánlat kérése, valamint a kapott árajánlatok összevetése sem egyszerű. Cikkünkben igyekszünk alaposan körbejárni a témát, ezzel segítve azokat, akik éppen költözés előtt állnak.

Hogyan kérjünk árajánlatot?

 

Annak érdekében, hogy a Promove-nál is elérhető költöztetés tervezésére a lehető legpontosabb árajánlat érkezzen, a költöztetendő holmik pontos számbavétele szükséges. Ezt kell tehát legelőször megtenni, mielőtt az árajánlatokat bekérnénk. Össze kell írni azt, hogy milyen és mekkora bútorok fognak költözni, jelezni kell a nagy háztartási gépeket, külön kitérve arra, ha valamelyik extra méretű vagy súlyú. 

 

A listába kerüljenek bele az elektronikai eszközök, például a tévék, a számítógépek, ezek speciális bánásmódot igényelnek. Tippeljük meg azt, hogy körülbelül hány zsákot és dobozt fogunk megtölteni a ruhákkal, könyvekkel, dísztárgyakkal, konyhai, fürdőszobai eszközökkel és minden más tárggyal, amit el szeretnénk vinni magunkkal.

 

Mire kell még figyelni, mielőtt árajánlatot kérnénk?

 

Ha sikeresen meg lett írva a lista, akkor sem kell hátradőlni, ehelyett át kell gondolni azt, hogy szükség van-e esetleg speciális szolgáltatásokra? Vannak-e költöztető dobozaink, vagy ezt is a költöztető cégtől szeretnénk megrendelni? Mi magunk csomagolnánk, vagy rábízzuk ezt a vállalkozásra? Készen állunk-e a bútorok lapra szerelésére, vannak-e ehhez szerszámaink és megvan-e az összeszerelési útmutató, vagy ez is inkább legyen a költöztetők feladata?

 

További kérdések is felmerülnek, például az, hogy minden holmit el akarunk-e vinni, vagy egyúttal szelektálunk és a felesleges bútorokat, lomokat, ruhákat, használati tárgyakat inkább lomtalanítanánk és megszabadulnánk tőlük? Ezek a kérdések rendkívül fontosak a költöztetési árajánlatok kérése előtt.

 

Az árajánlatok összehasonlítása

 

Ahhoz, hogy a különböző szállító cégek közül sikerüljön kiválasztani azt az egyet, aki végül a megbízást kapja, minden fenti paramétert jelezni kell, így amikor megérkeznek a különböző ajánlatok, akkor már azonnal ki tudjuk szűrni azokat, amelyek nem kínálnak számunkra olyan szolgáltatást, amire szükségünk van, például nem vállalnak csomagolást, lomtalanítást vagy bútorszerelést.

 

A megmaradt árajánlatok összehasonlítása sem egyszerű, mivel vannak, akik fix díjas, vannak, akik óradíjas és vannak, akik kiszállási díj plusz kilométer díjas ajánlatot adnak, de egy kalkulált végösszeget mindenképpen fogunk kapni. 

 

A végső döntés meghozatalának alapját semmiképpen ne a végösszeg adja, hanem utána kell nézni a cégek referenciájának, megbízhatóságának, el kell olvasni a róluk írt véleményeket és értékeléseket és a honlapjukon található információkat. Mindezeket összevetve szülessen meg a döntés, ami a lehető legoptimálisabb lesz számunkra.


További hírek

  3 dolog, amit kevesen tudnak a minőségi ajtók gyártásáról
2024. 07. 24. 10:13 fovarosi-hirhatar.hu
  Mire figyeljünk etikett címke beszerzésekor?
2024. 07. 23. 11:22 hirhatar.hu
  Milyen iparágakban van szükség nyomtatott címkére?
2024. 07. 23. 11:13 gyomroi-hirhatar.hu
  Címkék a vállalkozás szolgálatában
2024. 07. 23. 11:09 pestmegyei-hirhatar.hu
  Gyönyörű és biztonságot adó kerítés, amelyre nem lesz gondod
2024. 07. 23. 09:33 kecskemeti-hirhatar.hu
  Így lesz egy terméknek luxus kinézete
2024. 07. 23. 09:31 kecskemeti-hirhatar.hu
  Digitális lábnyomunk csökkenthető!
2024. 07. 22. 10:04 fovarosi-hirhatar.hu
  Tudnivalók a felhőszolgáltatások működése kapcsán
2024. 07. 22. 09:59 13keruleti-hirhatar.hu
  Elhasználódtak a céges informatikai eszközök? Itt a megoldás!
2024. 07. 22. 09:53 gyomroi-hirhatar.hu
  Aranyér és sport: mit szabad és mit nem?
2024. 07. 22. 09:43 kecskemeti-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | SZABÁLYZAT

(c)2o15-2o23 Hírhatár Lapcsoport