HÍRHATÁR ONLINE - Irattár költöztetése előtti legfontosabb teendők

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2021.03.04.
 Csütörtök
Ma Kázmér napja van.
Holnap Adorján napja lesz.
   EUR árfolyam
   364,56 Ft
   CHF árfolyam
   328,27 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2020. 11. 16. 20:55     


Irattár költöztetése előtti legfontosabb teendők
Az irattár költöztetése a legtöbb esetben igen problémás, hiszen az évek során összegyűjtött iratokat a lehető legbiztonságosabb módon szükséges az új helyükre szállítani.

Azonban ez nem egyszerű, ugyanis a biztonságos szállítás komoly szervezést igényel, nem kis munkát is, ami bevételkieséshez vezethet. Éppen ezért a legjobb, amit tehetünk, ha olyan költöztető cég szolgáltatását vesszük igénybe, amely rendelkezik kellő tapasztalattal irodaköltöztetés terén.

 

A megfelelő költöztető cég kiválasztása

 

Bár érthető, hogy a kiadásokat a lehetőségekhez mérten alacsonyan kell tartani, mégsem érdemes túlságosan spórolni a költöztetésen. Ugyanis ha nem nézünk rendesen utána a választott szolgáltatónak, és csak azt vesszük figyelembe, hogy vélhetően a legolcsóbbak közé tartozik, akkor esélyes, hogy igen kellemetlen meglepetésekben lehet részünk. Ebben az esetben ugyanis lehetséges, hogy nagyon kezdőkkel állunk szemben, vagy pedig a szolgáltató bizonyos tételeket szándékosan nem jelöl az árajánlaton, hogy olcsóbbnak tűnjön, viszont a munka végeztével biztosak lehetünk benne, hogy a számlán minden pontosan el lesz számolva.

 

Ennek elkerülése érdekében erősen ajánlott utánanézni a választott cég referenciáinak és a közösségi médián a korábbi megrendelők véleményeinek, hiszen így jelentősen csökkenthetjük az esélyét annak, hogy alkalmatlan céget bízunk meg ezzel a fontos feladattal. Bár valószínűleg a tapasztalt költöztető cég szolgáltatása nem lesz a legolcsóbb, de érdemes ár-érték arányban gondolkodni, akkor nem érhet csalódás.

 

Kevesebb irat, kisebb költségek

 

A költöztetés árának egyik legjelentősebb tétele a költöztetendő holmi mennyisége. Ennek értelmében tehát minél kevesebb iratot, gépet és szekrényt vagy polcot kell az egyik helyről a másikra szállítani, annál kisebb költségekkel számolhatunk. Ehhez azonban a költöztetés megrendelése előtt nem árt egy alapos szelektálást végezni, és ennek során kiselejtezni a feleslegessé vált dokumentumokat, gépeket és bútorokat, hiszen ezekre már úgysem lesz szükségünk az új helyen.

 

Néhány költöztető cég fel van készülve arra, hogy a költöztetés során előkerülnek a már említett felesleges iratok, így lehetőségünk van megbízni az adott szolgáltatót azzal, hogy a dokumentumokat a megfelelő helyre szállítsák, és hivatalos körülmények között megsemmisíttessék azokat, melyről igazolást kaphatunk.

 

A szelektálás során azonban figyeljünk arra is, hogy a megmaradt dokumentumokat megfelelően készítsük össze és rendszerezzük, ugyanis csak így garantálható, hogy az új helyen kipakolás után a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban hozzáférjünk az éppen szükséges anyagokhoz.

 

Amennyiben nálad is aktuálissá vált az irattár költöztetése, és egy valóban felelősségteljes, profi csapatot szeretnél megbízni a költöztetéssel, keresd a Visszuk.hu szakembereit!


További hírek

  Egykor jelentős volt a szerepük
2021. 03. 03. 20:15 pecsi-hirhatar.hu
  Elutasították az Orbán Győző cégének túlárazása miatt tett feljelentést
2021. 03. 03. 19:03 hirhatar.hu
  Orbán lúzerként bukott ki az uniós Néppártból
2021. 03. 03. 19:03 hirhatar.hu
  Távozik a Fidesz a néppárti frakcióból
2021. 03. 03. 19:03 hirhatar.hu
  Már nemcsak álom
2021. 03. 02. 19:59 pecsi-hirhatar.hu
  A környezettudatosság minden időben fontos
2021. 03. 01. 20:29 pecsi-hirhatar.hu
  Dr. Gődény és vagy ezer követője tiltakozott szabályellenesen a Hősök terén
2021. 03. 01. 20:07 hirhatar.hu
  Két budapesti kerület kapott váratlanul milliárdos összeget – mindkettő fideszes
2021. 03. 01. 20:07 hirhatar.hu
  Hajnal Miklós feljelentette Rogánékat az Európai Csalásellenes Hivatalnál
2021. 03. 01. 20:07 hirhatar.hu
  Örömet hozó kétezer tábla szeretetcsoki
2021. 02. 28. 19:42 pecsi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport