HÍRHATÁR ONLINE - Irattár költöztetése előtti legfontosabb teendők

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2020.11.30.
 Hétfő
Ma András, Andor napja van.
Holnap napja lesz.
   EUR árfolyam
   361,20 Ft
   CHF árfolyam
   334,11 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2020. 11. 16. 20:55     


Irattár költöztetése előtti legfontosabb teendők
Az irattár költöztetése a legtöbb esetben igen problémás, hiszen az évek során összegyűjtött iratokat a lehető legbiztonságosabb módon szükséges az új helyükre szállítani.

Azonban ez nem egyszerű, ugyanis a biztonságos szállítás komoly szervezést igényel, nem kis munkát is, ami bevételkieséshez vezethet. Éppen ezért a legjobb, amit tehetünk, ha olyan költöztető cég szolgáltatását vesszük igénybe, amely rendelkezik kellő tapasztalattal irodaköltöztetés terén.

 

A megfelelő költöztető cég kiválasztása

 

Bár érthető, hogy a kiadásokat a lehetőségekhez mérten alacsonyan kell tartani, mégsem érdemes túlságosan spórolni a költöztetésen. Ugyanis ha nem nézünk rendesen utána a választott szolgáltatónak, és csak azt vesszük figyelembe, hogy vélhetően a legolcsóbbak közé tartozik, akkor esélyes, hogy igen kellemetlen meglepetésekben lehet részünk. Ebben az esetben ugyanis lehetséges, hogy nagyon kezdőkkel állunk szemben, vagy pedig a szolgáltató bizonyos tételeket szándékosan nem jelöl az árajánlaton, hogy olcsóbbnak tűnjön, viszont a munka végeztével biztosak lehetünk benne, hogy a számlán minden pontosan el lesz számolva.

 

Ennek elkerülése érdekében erősen ajánlott utánanézni a választott cég referenciáinak és a közösségi médián a korábbi megrendelők véleményeinek, hiszen így jelentősen csökkenthetjük az esélyét annak, hogy alkalmatlan céget bízunk meg ezzel a fontos feladattal. Bár valószínűleg a tapasztalt költöztető cég szolgáltatása nem lesz a legolcsóbb, de érdemes ár-érték arányban gondolkodni, akkor nem érhet csalódás.

 

Kevesebb irat, kisebb költségek

 

A költöztetés árának egyik legjelentősebb tétele a költöztetendő holmi mennyisége. Ennek értelmében tehát minél kevesebb iratot, gépet és szekrényt vagy polcot kell az egyik helyről a másikra szállítani, annál kisebb költségekkel számolhatunk. Ehhez azonban a költöztetés megrendelése előtt nem árt egy alapos szelektálást végezni, és ennek során kiselejtezni a feleslegessé vált dokumentumokat, gépeket és bútorokat, hiszen ezekre már úgysem lesz szükségünk az új helyen.

 

Néhány költöztető cég fel van készülve arra, hogy a költöztetés során előkerülnek a már említett felesleges iratok, így lehetőségünk van megbízni az adott szolgáltatót azzal, hogy a dokumentumokat a megfelelő helyre szállítsák, és hivatalos körülmények között megsemmisíttessék azokat, melyről igazolást kaphatunk.

 

A szelektálás során azonban figyeljünk arra is, hogy a megmaradt dokumentumokat megfelelően készítsük össze és rendszerezzük, ugyanis csak így garantálható, hogy az új helyen kipakolás után a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban hozzáférjünk az éppen szükséges anyagokhoz.

 

Amennyiben nálad is aktuálissá vált az irattár költöztetése, és egy valóban felelősségteljes, profi csapatot szeretnél megbízni a költöztetéssel, keresd a Visszuk.hu szakembereit!


További hírek

  Európai gyógyszerstratégia
2020. 11. 29. 20:19 pecsi-hirhatar.hu
  Váratlanul lemondott uniós képviselőségéről az ősfideszes Szájer József
2020. 11. 29. 19:51 hirhatar.hu
  A kormány megtiltja az egészségügyi dolgozók felmondását
2020. 11. 29. 19:51 hirhatar.hu
  Demeter Szilárd kiütve: visszavonja publicisztikáját, és törli Facebook-oldalát
2020. 11. 29. 19:51 hirhatar.hu
  Többmilliós jutalmat ad magának Gyál fideszes polgármestere
2020. 11. 27. 20:27 hirhatar.hu
  A kormány 204 milliárdot szán az atlétikai vb infrastruktúrájára
2020. 11. 27. 20:27 hirhatar.hu
  Csaknem megduplázódott a napi új fertőzöttek száma - meghalt Balázs Fecó zenész is
2020. 11. 27. 20:27 hirhatar.hu
  Advent egy kicsit másként
2020. 11. 27. 19:25 pecsi-hirhatar.hu
  Vidd magaddal a művészetet!
2020. 11. 26. 19:27 pecsi-hirhatar.hu
  Egy munka – dupla fizetség
2020. 11. 25. 19:21 pecsi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport