HÍRHATÁR ONLINE - Lakásbiztosítás kötés – Online kalkulátorral egyszerűbb

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2024.05.27.
 Hétfő
Ma Hella napja van.
Holnap Emil, Csanád napja lesz.
   EUR árfolyam
   384,57 Ft
   CHF árfolyam
   387,54 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2023. 10. 24. 17:43     


Lakásbiztosítás kötés – Online kalkulátorral egyszerűbb
Hazánkban a lakások és házak körülbelül 65-70%-a biztosított, mely nem egy rossz arány, azonban sokat ront a statisztikán, hogy a legtöbb lakásbiztosítás csak részben nyújt védelmet baj esetén. Nagyon gyakori, hogy a biztosítás a szerződéskötés pillanatában még megfelelő, azonban idővel elavul. Éppen ezért legalább kétévente aktualizálni kellene a szerződést, mely rendszerint elmarad.

 

Segítség az ideális biztosítás megtalálásában

 

Nem csupán a szerződés aktualizálása lehet opció, hanem akár a biztosító váltás is. 2023-2024-ben még nagyobb a verseny a biztosítótársaságok között, így még nagyobb kedvezményekkel igyekeznek magukhoz csábítani az ügyfeleket. Ez még inkább igaz a kisebb biztosító társaságokra.

 

Sokak számára ez egyáltalán nem könnyíti meg a helyzetet, hiszen több alternatíva közül lehet választani és nem egyszerű eldönteni, hogy melyik volna számunkra a legoptimálisabb. Emellett a tapasztalatok továbbra is azt mutatják, hogy a többség nem szívesen ül le egy biztosítási szakemberrel, mert bizalmatlan velük szemben. Sok biztosítós ugyanis a saját biztosítóját erőlteti, akkor is, ha az ügyfél számára nem feltétlenül ez bizonyul a legjobb választásnak.

 

Éppen ezért nagyon sokan online néznek utána a témának, illetve a szerződést is így kötik meg. Ebben is hasznos tud lenni egy lakásbiztosítás kalkulátor online böngészésnél. A biztoshely.hu weboldalon rengeteg hasznos információ található a témában, illetve a kalkulátor is nagy segítségünkre lehet.

 

Lakásbiztosító kalkulátor

 

A lakásbiztosító kalkulátor használatával egyszerűen, akár öt perc alatt átnézhetjük tizenkét biztosító ajánlatát. A szerződés megkötése is rendkívül gyorsan megy, körülbelül tíz perc alatt kész lehetünk. Ezt követően a rendszer által küldött alkuszi megbízást kell aláírni, majd visszaküldeni. A szakemberek intézik az új biztosítás megkötését és a régi felmondását, így a folyamat igazán kényelmes.

 

A kalkulátort otthonunk kényelméből, könnyen tudjuk használni. Ha elvesztünk a biztosítók és azok ajánlatai közt, akkor érdemes a kalkulátor segítségével szűkíteni a kínálatot. Ehhez az alábbi adatokat kell megadnunk:

 

•Cím

•Az ingatlan építési éve

•Az ingatlan típusa

•A falazat és a tetőszerkezet típusa

•Az ingatlan nagysága

•Ha volt, akkor a korábbi biztosítási díj

 

A szükséges adatok megadása után a rendszer kilistázza a szóba jöhető ajánlatokat. Minél több információ birtokában vagyunk, annál nagyobb eséllyel hozunk jó döntést. Ahogy az élet számos területén, ez esetben is igaz, hogy a tudás hatalom.

 

Kérdés esetén a szakemberek segítséget tudnak nyújtani, illetve kár esetén a bejelentésben sem maradunk magunkra, készséggel állnak rendelkezésre. Emellett a weboldalon nagyon sok hasznos információt találunk!

 

Lakáshitel és biztosítás

 

Ha lakáshitelt vettünk fel, abban az esetben a bank által előre megadott feltételekkel kell megkötnünk a lakásbiztosítást. Ekkor a bank lesz a kedvezményezett, így alaposan le fogják ellenőrizni, hogy minden rendben van-e a biztosítással.


További hírek

  Milyen hatásai vannak a natúr szappannak?
2024. 05. 27. 14:03 13keruleti-hirhatar.hu
  Az asztalláb javítása nem ördöngösség
2024. 05. 27. 13:58 13keruleti-hirhatar.hu
  Minden, amire egy gyerekszív csak vágyhat
2024. 05. 24. 22:00 pecsi-hirhatar.hu
  Utcára fel! - urban art fesztivál Pécsen
2024. 05. 24. 21:47 pecsi-hirhatar.hu
  Kizárták az RMDSZ-t a román kormánykoalícióból Orbán tusványosi beszéde miatt
2024. 05. 24. 11:06 hirhatar.hu
  Több villamos lesz Budapesten
2024. 05. 24. 11:06 hirhatar.hu
  Tíz éve szellemtanya a battonyai gyermekfalu
2024. 05. 24. 11:06 hirhatar.hu
  Milyen árakkal találkozhatunk műanyag ablak esetén?
2024. 05. 24. 10:29 gyomroi-hirhatar.hu
  A vadhús fogyasztásának előnyei
2024. 05. 22. 22:19 pecsi-hirhatar.hu
  Több mint három évtizede a munkaerő-szolgáltató piacon
2024. 05. 21. 17:39 pecsi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | SZABÁLYZAT

(c)2o15-2o23 Hírhatár Lapcsoport