HÍRHATÁR ONLINE - Megéri a webshop bérlés? Ingyen is kipróbálhatod!

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2024.06.18.
 Kedd
Ma Levente napja van.
Holnap Gyárfás napja lesz.
   EUR árfolyam
   395,85 Ft
   CHF árfolyam
   415,37 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2023. 08. 02. 12:39     


Megéri a webshop bérlés? Ingyen is kipróbálhatod!
Tudtad, hogy egy webshop indításhoz nem kell informatikusok hadát megfizetned, mert webshopot bérelni is tudsz? Most ingyen is kipróbálhatod!

A webshop jövője

 

Aki gondolkozott már saját bolt nyitásán, az utóbbi évek történései miatt biztos, hogy megfordult a fejében a webshop indítása is. Az e-kereskedelem sikere és fejlődése évek óta töretlen, a mesterséges intelligencia térnyerésével pedig egyértelmű, hogy a virtuális tér forgalma csak nőni fog, hiszen rengeteg olyan munkafolyamat, mint például a termékszövegírás vagy hirdetésszöveg-generálás automatizálható, amely eddig még nem volt lehetséges.

Akinek esetleg kedvét szegné, hogy nincs elég számítástechnikai ismerete egy webshophoz, annak sem aggódnia, hiszen egy bérlés esetén minden használatra készen áll, a bérlőnek csak a termékeket kell integrálnia rendszerbe, illetve a célközönségéhez igazítania a webshop paramétereit.

 

A webshop előnyei

 

Amennyiben kedvet kaptál a webshop nyitáshoz, olvasd el a 3+1 legfőbb előnyét:

 

  • -Ugyanúgy, ahogy az internet, egy webshop sincs fizikai korlátokhoz, nyitvatartási időhöz, vagy eladókhoz kötve. A termékeidet földrajzi határokon át, éjjel-nappal el tudja érni a célközönséged. Ez pedig nem rossz, ha profitorientált vállalkozásban gondolkozol!
  • -Egy fizikai bolt területe véges, a növekedéshez újra pénzt kell invesztálni egy újabb ingatlanba, vagy tároló egységekbe. Ezzel szemben a virtuális térben addig nyújtózkodhatsz, ameddig akarsz. A virtuális polcokra bármennyi termék felkerülhet. 
  •  
  • -Már ebből is látszik, hogy egy webshop nyitása mennyi előnyt élvez a fizikai bolttal szemben. Ez pedig az üzemeltetésre is igaz. Egy webshopot gyorsabban lehet igazítani a piac változó igényeihez, mint egy fizikai boltot. Egy új funkcióval azonnal bekerülhet egy csomagszállító cég a partnerek közé vagy egy új, elektronikus fizetési mód. Egy fizikai boltnál az üzemeltetésnek komoly költségei vannak és nem biztos, hogy a leggyorsabban reagál a piac vagy a vásárlók megváltozott szokásaira.
  • -Nem csak a vásárló szerzés könnyebb egy webshop esetén, hanem a vásárlói szokások is jobban adatolhatók a virtuális térben, mint offline. A számok tükrében pedig célzottan lehet a továbbfejlesztéseken, például termékkínálat változtatáson, akciókon, kényelmi szolgáltatások bevezetésén gondolkodni.

 

Minden vállalkozó fejében megfordul, hogy ha már webshopot nyit, akkor talán az lenne a legjobb, ha nem bérelné azt, hanem a tulajdonosa lenne az virtuális piacnak. Így megkapna minden olyan személyre szabott beállítást, funkciót, ami az ő termékeihez a legjobban illik. Csakhogy egy saját webshop fejlesztés egyrészt sokszorosa a bérlésnek, másrészt egy állandó fejlesztőt igényelne, aki a piac változásainak megfelelően alakítja a honlapot. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ezek a tulajdonosok inkább lemaradnak, mint az aktuális trendeknek megfelelően fejlődnének, a fejlesztésre váró komponensek általában váratnak magukra. Egy bérelt hely mögött viszont egy szakértői gárda dolgozik, ők biztosítják a folyamatos működést és értékesítést. Már csak ezért is érdemes esélyt adni a Viltor webshop bérlési rendszerének

 

Itt mindenki elindíthatja a termékeihez legjobban illő webshopot biztonságosan, ingyenes próbaidőszakkal.

Ha eddig csak gondolkoztál egy saját vállalkozás indításában, akkor ragadd meg gyorsan az egeret és irány a webshop bérlés!


További hírek

  Rónai Egon elismerte, hogy hibázott a Magyar Péter interjúval
2024. 06. 18. 14:16 hirhatar.hu
  Magyar Péter: a Tisza Párt készen áll az előrehozott választásokra is
2024. 06. 18. 14:16 hirhatar.hu
  Várkonyi Andrea a Mészáros Alapítvány kuratóriumának új elnöke
2024. 06. 18. 14:16 hirhatar.hu
  A női sneaker kényelmes és praktikus viselet, ráadásul nagyon mutatós
2024. 06. 18. 13:11 hirhatar.hu
  Hogyan lehet összehasonlítani a költöztetés árakat?
2024. 06. 18. 13:11 hirhatar.hu
  Tudta, hogy költözéskor a bútorokat is szét kell szerelni?
2024. 06. 18. 12:43 kecskemeti-hirhatar.hu
  Fejezze ki egyéniségét egy cruiser bringával!
2024. 06. 18. 12:39 pestmegyei-hirhatar.hu
  Nagy csata várható a bajnoki pontokért
2024. 06. 13. 21:24 pecsi-hirhatar.hu
  Hogyan tehetsz a környezetvédelemért akkor is, ha műanyag evőeszközt használsz?
2024. 06. 13. 15:58 fovarosi-hirhatar.hu
  A pontosabb diagnózist segítik
2024. 06. 13. 02:51 pecsi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | SZABÁLYZAT

(c)2o15-2o23 Hírhatár Lapcsoport