HÍRHATÁR ONLINE - Melyek azok a munkakörök, ahol szükség lehet rendezvényszervezői ismeretekre?

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2024.04.24.
 Szerda
Ma György napja van.
Holnap Márk napja lesz.
   EUR árfolyam
   393,51 Ft
   CHF árfolyam
   402,88 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2023. 09. 13. 11:41     


Melyek azok a munkakörök, ahol szükség lehet rendezvényszervezői ismeretekre?
Manapság azok a piacképes szakmák, amelyekben többféle kompetencia is megnyilvánul. Ma már sem egy asztalos, sem egy autószerelő nem lehet sikeres, ha nem ért a számítógéphez, egy sales-esnek is szüksége van marketingismeretekre és fordítva.

Ugyanígy egy rendezvényszervező képzés során megszerzett tudás is sok más szakmában hasznosítható, érdemes tehát beiratkozni egy olyan tanfolyamra, amelynek tematikája sokrétű. A MOE Rendezvényakadémia által indított online kurzus kiváló alapot nyújt ahhoz, hogy bővítsd képességeidet, majd azokat a munkád során felhasználva sikereket érj el.

 

Érdemes tanárként is tanulni

 

A tanárok szívesen tanulnak, a legtöbb pedagógus örömmel vesz részt olyan továbbképzéseken, ahol hasznosítható tudást kap. A legjobb, ha egy olyan tanfolyamra jelentkezik valaki, amely nem kapcsolódik közvetlenül a tanításhoz, de mégis fel lehet használni az ott szerzett ismereteket az óvodai, iskolai munkavégzés során is.

 

Egy rendezvénymenedzsment kurzus például kiváló erre, hiszen igen sok rendezvényt kell megszervezni a tanév folyamán. Ezek még színvonalasabbak lesznek, ha profi módon állsz hozzá a feladathoz.

 

Egy ilyen tanfolyamon megtanítják például, hogy milyen rendezvénytechnikai eszközök vannak, így a következő iskolai ünnepség hangosításán már magabiztosan tudod kezelni a keverőt, tudni fogod, milyen mikrofont érdemes választani az anyák napi műsorhoz, vagy milyen fénytechnikát alkalmazz egy szalagavatón.

 

A dekorációk megalkotásához is kaphatsz ötleteket, ez is külön tananyag a MOE Rendezvényakadémia képzésén. Sőt, itt a prezentálóképesség fejlesztésére is hangsúlyt helyeznek, ami szintén jól jön egy-egy tanóra változatosabbá tétele érdekében.

 

HR-esként dolgozol? Akkor jó, ha a rendezvényszervezésben is otthon vagy!

 

A vállalati rendezvények, családi napok, road show-k, kiállítások szervezését a legtöbb esetben a HR-esek végzik. Ha te is e munkakörben dolgozol, akkor mindenképp jelentkezz egy rendezvényszervező tanfolyamra, ahol bővítheted a tudásod.

 

A MOE Rendezvényakadémiánál gyakorlatorientált képzés folyik, így nagyon praktikus ötletekkel gazdagodhatsz. Segíti a munkádat az is, hogy árajánlat-készítést és protokoll ismereteket is tanítanak a kurzuson.

 

A legújabb trendeknek megfelelően a hibrid és az online rendezvények megrendezéséről való tudnivaló is része a tananyagnak, így erről is szerezhetsz bővebb ismereteket. Ezután már nem kell többé azon töprengened, hogyan hozz össze egy jópofa csapatépítő tréninget a Zoomon.

 

Vendéglátósoknak is kiváló a tanfolyam

 

Legyél bár felszolgáló, pultos, barista vagy séf, a rendezvényszervezés igen szorosan kapcsolódik e szakmákhoz. Ha cateringesként tevékenykedsz, akkor pedig pláne szükséged van ilyen ismeretekre!

 

Képezd magad, bővítsd tudásod, hogy sikeresebb legyél! A rendezvényszervező képzéseken sok hasznos információ hangzik el, amelyet vendéglátósként is lehet hasznosítani, ezáltal még több elégedett vendéget, ügyfelet lehet bevonzani.


További hírek

  Az unió történetének legnagyobb bővítése
2024. 04. 24. 17:17 pecsi-hirhatar.hu
  Nagyobb védelem az egyre kifinomultabb emberkereskedelem ellen
2024. 04. 23. 19:19 pecsi-hirhatar.hu
  A bejárati ajtó több mint egy egyszerű nyílászáró
2024. 04. 23. 16:35 hirhatar.hu
  Mutatunk két kihagyhatatlan süteményreceptet, amit neked is meg kell kóstolni!
2024. 04. 23. 16:28 fovarosi-hirhatar.hu
  A műanyag bejárati ajtó beszerelésének költsége valóban felér egy rémálommal?
2024. 04. 23. 16:26 fovarosi-hirhatar.hu
  Hagyományőrzés az iskolában
2024. 04. 23. 16:19 13keruleti-hirhatar.hu
  Az elektromos autók töltésének folyamata is megállíthatatlanul fejlődik
2024. 04. 22. 15:35 fovarosi-hirhatar.hu
  Díjátadó borkóstolóval színesítve
2024. 04. 21. 21:49 pecsi-hirhatar.hu
  Nehogy tragikus hős legyen
2024. 04. 21. 10:22 hirhatar.hu
  Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
2024. 04. 21. 10:22 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | SZABÁLYZAT

(c)2o15-2o23 Hírhatár Lapcsoport