HÍRHATÁR ONLINE - Milyen előnyökkel járhat az online tanulás?

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2023.10.04.
 Szerda
Ma Ferenc napja van.
Holnap Aurél napja lesz.
   EUR árfolyam
   388,45 Ft
   CHF árfolyam
   403,19 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2022. 05. 12. 18:25     


Milyen előnyökkel járhat az online tanulás?
Gondolkodtál már azon, hogy online KRESZ tanfolyam formátumában sajátítsd el az autóvezetés elméleti alapjait? A cikkben ennek a választásnak az előnyeit, illetve a lehetséges forgatókönyvét ismertetjük majd. Úgyhogy következzenek is a részletek!

Tudtad, hogy akár online is elkezdheted a KRESZ tanfolyamot?

 

Amikor tehát a LikeDrive autósiskola tanfolyam árait veszed szemügyre, egész bátran kalkulálhatsz az e-learning lehetőségével is. Vagyis azzal a forgatókönyvvel, amikor a normál tantermi képzést internetes tanulásra cseréled.

 

Ma már ugyanis erre is egyértelműen adottak a lehetőségek. Nem kell valamennyi alkalom erejéig utaznod és beülnöd tantermi körülmények közé! Ha számodra úgy komfortosabb, és könnyebben megoldható, akkor interneten keresztül is kérheted az oktatást.

 

Annak minden előnyével és hozzáadott értékével együtt. Amelyekből egyébként jó sok akad, úgyhogy rögvest végig is vesszük őket, rámutatva azok gyakorlati hasznosságára is.

 

Miért lehet előnyösebb az online formátumú tanfolyam?

 

Mindenekelőtt azt érdemes kiemelni, hogy az e-learning formátumában végzett KRESZ tanfolyammal saját magad oszthatod de az idődet. Akkor és ott tudsz foglalkozni az anyaggal, ahogyan az a számodra leginkább optimálisnak számít.

 

Szintén előny, hogy interneten keresztül tanulva nem kell alkalmazkodni másokhoz. Ehelyett 100%-ban a saját tempód szerint haladhatsz. Akár több időt fordítva a nehezebb részekre, és tempósabban haladva ott, ahogy az neked könnyebben megy.

 

Nem lassít le senki, nem veszítesz gyakorlatilag egyetlen percet sem. Pontosan annyit tudsz tanulni és gyakorolni, ahogyan az a felkészülésedet leginkább támogatni és segíteni tudja.

 

Az online KRESZ tanfolyam választásával járó további praktikus előnyök

 

Korántsem elhanyagolható körülmény, hogy az online KRESZ tanfolyam olcsóbb, mint a hagyományos. Márpedig az anyagiak kérdése igenis sokat számíthat akkor, ha a jogosítványszerzés folyamatát költséghatékonyan szeretnéd abszolválni.

 

Ráadásul ha sok időt szeretnél fordítani a felkészülésre, akkor sem korlátoz szinte semmi. Annál inkább sem, mivel hatvan napon keresztül hatvan óra időtartamban használhatod a tananyagot, ami bőségesen elegendő időtartam a teljes felkészüléshez.

 

De ha mégis úgy érzed, hogy többre van szükséged, akkor pótórákat is igényelhetsz: további tíz órát 10.000 forintért, amit aztán tizenöt napon belül kell felhasználni. A lényeg persze akkor következik, amikor sikeresen az anyag végére érsz.

 

Ennél a pontnál kapsz egy igazolást arra vonatkozóan, hogy jelentkezhetsz az elméleti vizsgára. Egyébként a vizsga díja a cikk megírásának pillanatában 4.600 forint, ahogyan a tantermi tanfolyam esetén. A kulcs pedig értelemszerűen abban rejlik, hogy szinte bármikor jelentkezni is tudsz, ahogy sikerült felkészülnöd.

 

(x)


További hírek

  Mire használható fel a hullámlemez?
2023. 10. 04. 17:47 hirhatar.hu
  Schiffer Andrásnak máris sikerült belerúgnia Karikó Katalinba
2023. 10. 03. 17:21 hirhatar.hu
  Koncz Gábor szerint Orbán az évszázad legnagyobb politikusa s az uralkodása alatt szeretne meghalni
2023. 10. 03. 17:21 hirhatar.hu
  Világszenzáció: Karikó Katalin után egy nappal újabb magyar tudós kapott Nobel-díjat
2023. 10. 03. 17:21 hirhatar.hu
  Az egyik legnagyobb MMA esemény támogatója Magyarországon a BITmarkets
2023. 10. 03. 09:58 fovarosi-hirhatar.hu
  Svájci Napok Pécsett
2023. 10. 03. 02:21 pecsi-hirhatar.hu
  Gyémánt Díjas tervezőgrafikusok
2023. 10. 02. 02:24 pecsi-hirhatar.hu
  Több ezer beteg életét könnyítik meg
2023. 10. 01. 21:10 pecsi-hirhatar.hu
  Utánanézett kik a meghívói
2023. 09. 30. 21:14 pecsi-hirhatar.hu
  Különféle típusú szőnyegek a lakberendezésben
2023. 09. 30. 11:14 13keruleti-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport