HÍRHATÁR ONLINE - Most megdöntjük a magán egészségbiztosítás körüli mítoszokat!

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.11.28.
 Hétfő
Ma Stefánia napja van.
Holnap Taksony napja lesz.
   EUR árfolyam
   408,3& Ft
   CHF árfolyam
   414,63 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2022. 06. 14. 10:43     


Most megdöntjük a magán egészségbiztosítás körüli mítoszokat!
Sokan hajlamosak vagyunk elbagatellizálni az egészségügyi ellátást, mint olyat, jóllehet a téma nem olyan csillogó vagy izgalmas, a magán egészségbiztosítás igenis a felnőtté válás alapvető mérföldköve.

Sajnos azonban ez a terület nagyon sok zavart okoz a számunkra, mivel számtalan félinformáció vagy városi legenda kering róla, ami miatt talán ódzkodunk attól, hogy magán egészségbiztosítási kötvényt kössünk.

 

Mik a leggyakoribb tévhitek?

 

Bár az idős embereknek és a krónikus betegségben szenvedőknek valószínűleg többe kerül az ellátásuk, mint amit a TB fedez, de bárkit – még a fiatalokat is – érhet baleset vagy ütheti fel súlyos betegség a fejét.

 

A magán egészségbiztosítás Magyarországon megvéd minket a szükséges egészségügyi ellátás anyagi terheitől. Nem kell aggódnunk amiatt, hogy hogyan fogjuk kifizetni a gyógyszereket és a kezelést, a biztonságérzetről nem is beszélve, amit az a tudat nyújt, hogy a biztosítás által minden helyzetben biztosítva vagyunk. 

 

A költségek miatt aggódunk a legjobban, ha az egészségügyi ellátási lehetőségeket latolgatjuk. Sokan azonban nem veszik észre, hogy számtalan választás van az orruk előtt, ezért jó, ha tudjuk, hogy az egészségi állapottól és életkortól függően kiválaszthatjuk azt a konstrukciót, amely a legmegfelelőbb számunkra. 

 

Amennyiben hajlandóak vagyunk kis időt rászánni a kutatásra, és beszélni különféle szakértőkkel, akkor minden gond nélkül kiválaszthatjuk az egészségügyi szükségleteinek leginkább megfelelő kötvényt. 

 

A magán egészségbiztosítási díjakat a szerződés aláírásakor rögzítik. A hozzájárulásunk ugyan idővel növekedhet, de ez nagymértékben összefügg az inflációs rátákkal, az orvosi technológia fejlődésével, az innovációval és a növekvő várható élettartammal. Ez semmilyen módon nem kapcsolódik hozzánk és a változó egyéni egészségügyi követelményeinkhez, így nem kell attól tartani, hogy sérülés vagy súlyos betegség esetén a díjak emelkedni fognak.

 

Mi a teendő, ha megtaláltuk a tökéletes egészségbiztosítást?

 

Ahogy az életünk változik, úgy változnak az egészségügyi szükségleteink is. Függetlenül attól, hogy egyedülállóak vagy házasok vagyunk, esetleg vannak gyermekeink is, vagy már a nyugdíjas éveinket élvezzük, érdemes rendszeresen frissíteni a megkötött kötvényünket.

 

Ilyen esetben vegyük fel a kapcsolatot például a Biztosításszakértő munkatársaival, akikkel átbeszélhetjük a lehetőségeket, hogy mindig biztosítva legyen az egészségünk helyreállítására szolgáló fedezet. 

 

Nincs több fals információ!

 

Láthatjuk, hogy a leggyakrabban elhangzó ellenérvek, amelyekkel a magán egészségbiztosítást próbálják aláásni, teljesen alaptalnok.

 

Vegyük számításba ezt az opciót is, már ha szeretnénk gyors, modern és segítőkész légkörben gyógyulni, amit mára már jobbára csak a magánintézmények tudnak garantálni. Készüljünk fel minden eshetőségre, biztosítsuk be a legnagyobb kincsünket, az egészségünket!


További hírek

  A család a legfontosabb
2022. 11. 28. 11:51 pecsi-hirhatar.hu
  Villányi Franc ünnep hetedszer
2022. 11. 26. 09:20 pecsi-hirhatar.hu
  Lesz fényfestés, rénszarvasszán és ünnepi koncert is a pécsi Adventen
2022. 11. 25. 01:34 pecsi-hirhatar.hu
  A sport megbecstelenítése
2022. 11. 24. 12:34 hirhatar.hu
  Cserhalmi György helyre tette Vidnyánszkyt
2022. 11. 24. 12:34 hirhatar.hu
  Gyurta Dániel Szijjártó főtanácsadójából immár nagykövet lett
2022. 11. 24. 12:34 hirhatar.hu
  Baranyai méz jár a véradásért
2022. 11. 24. 01:34 pecsi-hirhatar.hu
  Cipős doboz, tele ajándékkal és szeretettel
2022. 11. 23. 16:09 pecsi-hirhatar.hu
  Távmunka megszervezése egyszerűen, online
2022. 11. 23. 10:56 13keruleti-hirhatar.hu
  Sport és Szabadidőpark épül Zengővárkonyban
2022. 11. 22. 16:11 pecsi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport