HÍRHATÁR ONLINE - Tóth Gabi szégyentelenül kitálalt

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2024.02.21.
 Szerda
Ma Eleonóra napja van.
Holnap Gerzson napja lesz.
   EUR árfolyam
   387,99 Ft
   CHF árfolyam
   407,91 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2024. 01. 16. 16:59     


Tóth Gabi szégyentelenül kitálalt
„Egy jó három évet küzdöttünk ezért a kapcsolatért, borzasztó olvasni, hogy hirtelen eldobtam a házasságomat, és lecseréltem egy fiatal táncos fiúra. Az emberek nem tudják, hogy milyen küzdelmeket, milyen mérhetetlen harcokat vívtunk azért, hogy ez működjön” – jelentette ki Tóth Gabi énekes-celeb.

Az énekesnő azt mondta, amiben nagyot hibázott az az, ahogy házasságát kommunikálta kifelé – ez azonban nem hazugság volt, hanem egy vágyott világ. Egy éve kezdte látni, hogy házassága nem működik, többször is szakítottak Krausz Gáborral, azonban már volt egy olyan pont, amikor azt mondta, nem tudja megadni az esélyt, hogy ez jobb lesz. Mint mondta, szakítása után ismerte meg jelenlegi párját Tóth Máté Bencét, akivel addig nem is beszéltek, noha egy színpadon dolgoztak – közölte a Mandinerben megjelent interjúban.

 

Kifejtette, hogy amikor elindult a „lejárató médiabotrány”, akkor már „egyszer nem szólaltam meg, senki nem állított valós dolgokat, csak hazugságokat, (...) az emberek már elítéltek úgy, hogy nem is tudtak arról, mi történt valójában, és amilyen megítélésem lett az emberek szemében”. Úgy látja, hiába mondott volna bármit is, nem hallották volna meg, „olyan indulatokat váltott ki az emberekből a hazug cikkek tömkelege”. Azt tudta, hogy nagyot fog robbanni, de azt nem, hogy ekkorát. Kitért arra, hogy már akkor is érezte a „független objektív magukat elfogadónak és nagyon liberálisnak tartó emberek” támadását. Voltak közöttük olyanok akik egy gombnyomásra elindítottak egy ilyen „karaktergyilkolászást.” Én biztos vagyok benne, hogy ez tudatos volt – fűzte hozzá.

 

„Egy olyan világ felé haladunk, ahol azok a lázadók, akik gyökereket eresztenek, akik még Isten nevét a szájukra merik venni, akiknek van egy nemzeti érzelmük, akik ragaszkodnak a saját tradícióikhoz, azok az emberek lázadók lettek. Minden olyan ember, aki ezt az értékrendet megvallja, az ellenségkép lesz azoknak a világhatalmaknak, akik egy egységben akarják látni az egész globális világot és ezt a világrendet. Én azt gondolom, hogy ezek mind az ő katonáik, ezeket szolgálják” – osztotta meg véleményét, nyomatékosítva, hogy „én egy hívő csaj vagyok, aki ebben az értékrendben és szellemben nőtt fel.”

 

Az énekesnő úgy gondolja, hogy ha egy másfajta értékrendet vall meg, akkor ő lenne a „nők védőszentje”, ám mivel az úgymond „jobboldali-konzervatív” oldal mellé állt, ezért „tulajdonképpen tűzre dobtak, és mindent, amit lehetett, rám olvastak”. Kritizálta a médiát is, mivel szerinte az újságok egy olyan párhuzamot húztak vele kapcsolatban, amely képzavart okozott az emberekben.

 

„Egy ilyen hiteltelen álkeresztény valakinek tituláltak (...) ezt annyira profin csinálták, hogy ehhez én nem tudok elég okos és ügyes lenni kommunikációban”. Tóth Gabi elmondta, lánya, Hannaróza segítette át őt ezen a nehéz perióduson. Egyebekben rájött arra is, hogy egy ilyen év után nincs mit veszítenie. „Legfőképpen azért nem, mert mindent leírtak, ami nem igaz. Akkor legyen már jogom ahhoz, hogy elmondjak mindent, ami igaz. És mindenki higgyen annak, aminek szeretne hinni” – tette hozzá.

 

Távolabbi terveivel kapcsolatban elmondta, hogy nagy családot és több gyereket is szeretne még vállalni.

 


További hírek

  Legjobb hazai jazz zenészek érkeznek Pécsre
2024. 02. 20. 22:13 pecsi-hirhatar.hu
  A pilisi terrorcselekménnyel csak harminc évet tévedett a Parkerdő Zrt
2024. 02. 20. 15:17 hirhatar.hu
  Rákay Philip szerényen nyilatkozott önmagáról, szerinte a hazának szüksége van rá
2024. 02. 20. 15:17 hirhatar.hu
  Speciális étrenddel enyhíthetők a klimax tünetei
2024. 02. 20. 15:17 hirhatar.hu
  Hogyan kell ápolni az ekcémás bőrt?
2024. 02. 20. 09:57 hirhatar.hu
  Új évszak, új otthon?
2024. 02. 20. 09:45 pestmegyei-hirhatar.hu
  Speciális mesterkurzus énekművészeknek
2024. 02. 19. 21:27 pecsi-hirhatar.hu
  A Rogán-féle propagandahivatal 1360 milliárdot költött kommunikációra 8 év alatt
2024. 02. 19. 16:16 hirhatar.hu
  Fabinyi püspök bocsánatot kért a bántalmazott gyermekektől
2024. 02. 19. 16:16 hirhatar.hu
  Bukni fog a rendszer, közölte Márki-Zay – feljelentették
2024. 02. 19. 16:16 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | SZABÁLYZAT

(c)2o15-2o23 Hírhatár Lapcsoport