HÍRHATÁR ONLINE - A korszerű kereskedési felületek hasznossága és lehetőségei

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.07.03.
 Vasárnap
Ma Kornél napja van.
Holnap Ulrik napja lesz.
   EUR árfolyam
   398,74 Ft
   CHF árfolyam
   397,91 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2021. 12. 20. 09:43     


A korszerű kereskedési felületek hasznossága és lehetőségei
Milyen plusz előnyökkel és hasznossággal kecsegtet a korszerű kereskedési felületek rendelkezésre állása és gyakorlatban történő használata?

Melyek a manapság leginkább felhasználóbarát funkciókkal rendelkező, emiatt kimondottan javasolt kereskedési felületek? Ezekkel a kérdésekkel foglalkozunk a cikkben.

 

Amit a Netboon kereskedési felület hasznosságáról tudni érdemes

 

A Netboon használatán keresztül az általunk választott és követett értékpapírok folyamatos jelleggel nyomon követhetőek. Sőt, az úgynevezett Villámkötés funkció segítségével elképesztő gyorsasággal használhatjuk ki az instant módon adódó vételi és eladási lehetőségek bármelyikét.

 

Mindez persze annak is köszönhető, hogy a Netboon internetelérés segítségével bármilyen számítógépről vagy laptopról könnyedén használható. Vagyis időtől és helytől függetlenül biztosít lehetőséget a hatékony kereskedéshez.

 

Azzal a plusz lehetőséggel együtt, hogy a számlánkról is könnyedén információt nyerhetünk, miközben a különféle elemzések és hírek is a rendelkezésünkre állnak.

 

A Randi, mint szintén roppantmód felhasználóbarát platform

 

A Randi szoftverként letölthető, kereskedési felületként funkcionál. Ami a funkcionalitását illeti, érdemes kiemelni vele kapcsolatban a hazai és a külföldi piacokon történő kereskedésben praktikus segítséget jelentő ajánlati könyv rendelkezésre állását.

 

Ennek a hozzáadott értéke az, hogy egyetlen pillantással felmérhetjük a kereslet és a kínálat arányát, méghozzá a különböző árszinteken. Azzal a nem akármilyen plusz előnnyel, hogy a kereskedési információk és a grafikonok megjelenítése által több értékpapír mozgását is könnyedén meg tudjuk figyelni.

 

A Random Capital Zrt. kereskedési felületei között a Randi akár alapértelmezett beállításokkal és releváns tapasztalat nélkül is zökkenőmentesen kezelhető, el tudjuk kezdeni vele a hatékony kereskedést. Ha pedig igazán belejövünk a folyamatba, hamarosan sikeresebb befektetővé, kereskedővé válhatunk.

 

Mobil Broker használata is felmerülhet kiváló kereskedési felületként

 

Egy ingyenesen letölthető és elérhető telefonos applikációról van szó gyakorlatilag, amelyik Android, Windows Phone és iOS operációs rendszereken egyaránt zökkenőmentesen funkcionál.

 

Méghozzá olyan praktikus és hozzáadott értékkel bíró funkciókkal, mint a Villámkötés, az ajánlati könyv, illetve a különféle grafikonok és friss tőzsdei hírek. 

 

Ezenfelül a Mobil Broker használatán keresztül ügyfélként a valós idejű árfolyamokat láthatjuk, valamint az ingyenes árfolyamadatok 15 perces késleltetéssel is könnyedén hozzáférhetőek.

 

Beleértve olyan egyéb hasznos megoldásokat is, mint például az ajánlati könyv és a grafikon, a szerkeszthető értékpapírlista, valamint a tőzsdei hírek.


További hírek

  Egyedülálló technológiai fejlesztés segíti a termálvizek védelmét
2022. 07. 01. 21:08 pecsi-hirhatar.hu
  Bravúros kézvisszaültetés Pécsen a Traumatológiai és Kézsebészeti Klinikán
2022. 07. 01. 20:55 pecsi-hirhatar.hu
  Öt év börtön életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt
2022. 07. 01. 20:46 pecsi-hirhatar.hu
  Meghalt egy stábtag a Nyerő Páros forgatásán
2022. 06. 28. 15:40 hirhatar.hu
  Látszólag az ország legmagasabb hegye volt
2022. 06. 28. 15:40 hirhatar.hu
  Lemondott a Pornhub pornóoldalt működtető cég vezérigazgatója és egy vezetője
2022. 06. 28. 15:40 hirhatar.hu
  Elektromos autó és töltése
2022. 06. 27. 09:28 13keruleti-hirhatar.hu
  Az ájult úszónőt kimentő edzőnő keményen bírálta a vizes vb vízimentőit – Merkely szerint más sportágban kellene próbálkozni
2022. 06. 24. 21:14 hirhatar.hu
  A Pegasus kiberfegyver gyártója nem tud megnyugtató válaszokat adni
2022. 06. 24. 21:13 hirhatar.hu
  Ügyészség elé idéznék Varga Judit igazságügyi minisztert
2022. 06. 24. 21:13 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport