HÍRHATÁR ONLINE - Védelem és komfortérzet a kertben - az árnyékolóháló több szerepben

HÍRHATÁR ONLINE
   
 2022.01.22.
 Szombat
Ma Vince napja van.
Holnap Zelma napja lesz.
   EUR árfolyam
   357,02 Ft
   CHF árfolyam
   345,05 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | BLOG | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2021. 09. 17. 22:04     


Védelem és komfortérzet a kertben - az árnyékolóháló több szerepben
A kertben mindig történhet valami izgalmas. Valami, ami azért mégis annyira személyes és intim, hogy nem szeretnénk minden arra járóval vagy szomszéddal megosztani. Pont ezt segítheti – többek között – az árnyékolóháló.

Ez a sokoldalú találmány ugyanis nem csupán a kerti medence használatához jelent segítséget: véd a naptól, a széltől és a szennyezőanyagok vízbe jutásától. Emellett még számos más szerepben is megállja a helyét. Nem csupán a kerítésre lehet rögzíteni, hanem akár az erkélyre is. Léteznek árnyékolófalak is, amelyek olyanok, mint a paravánok. Sőt, kihúzható változatuk is elérhető. 

 

Garantáltan óv és véd

 

Napjainkra az árnyékolástechnikai ipar hatalmas fejlődésen ment keresztül, és egyre jobb és jobb termékeket fejleszt. Nagyon sokféle árnyékolóképességgel bíró anyagot találunk már az erre szakosodott kereskedelmi egységeknél. A 30%-tól a 99%-ig képesek már takarást és védelmet biztosítani ezek a modern anyagok.

 

UV-szűrő képességük is egyre tökéletesedik, nem is beszélve az anyagok UV-állóságáról. Ez nagyon lényeges szempont a kiválasztásnál. Nem mindegy ugyanis, mennyi ideig használhatunk egy árnyékolót, mennyi ideig képes a nap gyilkos sugarainak ellenállni, és védelmet adni nekünk és eszközeinknek, például a medencénknek és egyéb pancsolós termékeinknek. A Medence Óriás által forgalmazott árnyékolóhálókra például 3 év garanciát kapnak a vásárlók. 

 

Az árnyékolóháló rögzítése sem ördöngösség

 

Az árnyékolóhálókat tekercsben lehet megvásárolni. Miután hazavittük és kicsomagoltuk, a megfelelő méretre vághatjuk egy éles ollóval. Többfajta szélességben is kaphatók a 100-200 centiméteres mérettartományban. Utóbbi már nagyon tekintélyes takarást biztosít, és még a medence fölé is érdemes kifeszíteni. Ez amellett, hogy véd a napsugárzástól, a lehulló kerti szemetet is távol tartja a medencevíztől.

 

Az árnyékolóhálók rögzítéséhez nem szükséges ma már szakmai tanfolyamot elvégezni. A legtöbb termék felszereléséhez igazán felhasználóbarát megoldásokat kínálnak a szaküzletek. Például a 30%-os takarást biztosító terméket a praktikus gyorskötözőkkel nagyon egyszerűen lehet rögzíteni az átlátszó dróthálós, drótfonatos vagy vadhálós kerítésre is. Nagyon erős tartást biztosítanak ezek az eszközök, nem károsítják a hálót, és szerszám sem nagyon kell a felszereléshez.

 

Sokféle szempont szerint választhatunk

 

Nagyon lényeges szempont lehet az alkalmazás helye és célja. A falra szereljük fel? A kerítésen lesz a legjobb helye? Csak a kíváncsi tekintetek ellen védjen, vagy a napfényt is szűrje a medence fölött? Fogja fel a szelet és a port is? A kérdésekre adott válaszok nagymértékben befolyásolják, melyik típusú árnyékolási megoldás felel majd meg az igényeinknek. A Medence Óriás ehhez mindig készséges szakértő partner.


További hírek

  Otthol, édes otthol
2022. 01. 22. 02:25 pecsi-hirhatar.hu
  Összefognak a Dél-dunántúli régió fellendítéséért
2022. 01. 21. 20:38 pecsi-hirhatar.hu
  Hivatalos: február 15-től jön az oltási igazolvány
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  Szegény Orbán szegény
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  BKK: tavasztól jöhetnek az időalapú menetjegyek
2022. 01. 21. 19:30 hirhatar.hu
  Mindent a kollagénről: típusok, előnyök, források
2022. 01. 21. 15:39 bajai-hirhatar.hu
  Ha a kanálból kifújja a szél a levest
2022. 01. 20. 21:31 pecsi-hirhatar.hu
  Tovább görög a botrány: egy biztonsági kamera felvette, ahogy Völner Pál igazságügyi államtitkárt megvesztegették
2022. 01. 19. 20:55 hirhatar.hu
  A Lófejkút, a szétrombolt pihenőhely
2022. 01. 19. 20:55 hirhatar.hu
  Oláh Ibolya nem énekli többé a Magyarország dalt – Geszti megérti, de sajnálja
2022. 01. 19. 20:55 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport